Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
A

bárok mindig élénkek voltak, a „jachtok” mindig szórakoztatóvá tették. Magam is meglepődtem azzal, hogy azonnal igent mondtam. Megnyaltam és megcsókoltam a belső combját, miközben továbbra is olyan lassan dörzsöltem. A lányok egy kör megnyerésével visszakaphatták a felsőket, de ha egymás után kétszer veszítenének, elveszítenék a feneküket, és meztelenül kell átmenniük az oldalakon, hogy visszaszerezzék ruháikat. Csónakázni szórakoztató, de sokkal szórakoztatóbb néhány jó bikinivel, hogy a legénységet kiegészítse. Közeleg a tizedik évfordulónk, és úgy döntöttünk, hogy „csupasz hajóval” nyaralunk a Brit Virgin-szigeteken honnan tudhatom.
Anne azonnal igent mondott, és be kell vallanom, hogy a gondolat, hogy Nancyt meztelenül láthatom, nagy ösztönzés volt számomra. Amikor a felszínre értem, odaúsztam Anne-hez, és megragadtam a derekán. A szexuális életünk nagyon aktív volt, mielőtt találkoztunk, és azt hiszem, Anne-t elég vadnak lehetne jellemezni.
Jim elmondta, hogy minél tovább tart a játék, annál kevésbé ösztönöz a győzelemre.„A cél az, hogy meztelenül és megvaduljunk.”Ő mondta nekünk hogy a bf-em egy társkereső oldalon van?.

Honnan tudhatom

TOP