Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
B

ryant válaszolt az első csengetés után."Hé! Haver, nem fogod elhinni, ami most történt.""Most hívott az Oasis (egy híres klub Auburntől körülbelül 30 mérföldre délre) menedzsere, és azt mondta, hogy azt akarja, hogy jöjjünk játszani szombat este. Mindannyian eléggé "törékenyek" voltunk, és akkor találkoztunk, amikor mindannyian ugyanazt a testvériséget fogadtuk el. Elég részeg voltam, és tudtam, hogy az, ezért odamentem hozzá, és egy csókra hajoltam.

Elég nagy számú követőnk volt az egyetemen és a város környékén. Hamarosan csatlakoztam hozzájuk, és mindent megtudtam, és nagyon izgatott voltam.Így természetesen megköveztünk és körülbelül három órán keresztül gyakoroltunk. Ravaszan elvigyorodott, és azt mondta, bármire kész. Tetszett a műsor?""Ó, igen! Seggbe rúgtatok ma este, már láttalak titeket, de ma este volt a legjobb show, amit valaha láttam."– Nos, Allyssa, egy kicsit részeg vagyok, és ez a sok füst megöl. Mindannyian idegesek voltunk, mert csütörtök volt, és így volt még egy napunk gyakorolni a nagy este előtt. Lezuhant az ágyra és elájult.én is így tettem randevúzási 4 hónap nem kizárólagos. Akarsz kijönni egy kis friss levegőt?(Beköltöztem a gyilkosság miatt. Elfogadta az ajánlatomat és visszacsókolt. A hét és fél hüvelykes farkam olyan kemény volt, hogy azt hittem, ha nem kapom bele a gyönyörű, feszes puncijába, meghalok.

Zenész voltam, és soha nem volt gondom lányokat szerezni. Kutyus stílusú pozícióba került, én pedig a mögötte lévő pozíciót. A szombat végre elgurult, és mindannyian beszálltunk a Land Roverembe, és két óra körül elindultunk lefelé az Oasisba.
Amint kinyílt az ajtó, mindannyian egymás fölött voltunk Rio Grande Valley társkereső oldalak. Remélem még több fejezetet és történetet írok majd.huszonkét éves voltam. Fellépéseink után mindig elmegyünk a bárba, megiszunk pár sört, és beszélgetünk a tömeggel. emberek közül kértek minket!"Így hát rohantam haza, és megtaláltam Bryantet a testvéri ház verandáján, aki cigarettázott, és Felbert és Huntert minden részletre rábeszélte. Pihentünk és ittunk egyet, amikor egy gyönyörű lány odalépett hozzám és leült mellém."Hogy vagy? Alex vagyok. Ezért elmondtam a professzoromnak, hogy valami történt egy családtaggal (tudom, hogy ez baj, de fiatal voltam, megköveztek, és nem törődtem vele.) A professzorom messze volt attól, hogy megértse, de azt mondta, hogy ha bármi is legyen az annyira fontos, el tudnék menni. Elkezdtünk játszani a házban, bulikon, és hamarosan rátaláltunk arra, amit igazi hivatásunknak gondoltunk: a bárokat!Felszálltunk, és elmentünk a város bárjaiba játszani. Körülbelül harminc perccel a kétórás óra után SMS-t kaptam Bryanttől.

Azt mondta, sürgős. A ruhája le volt vetve, az enyém pedig hamarosan követte. , tele van a Phish és a Grateful Dead borítóival, és néhány eredeti cuccsal, amin dolgoztunk.

Eljutottunk a híres Oasisba, átmentünk a hangellenőrzésen és elmentünk a "Chill Room"-ba (egy helyiség, ahol a zenekarok gyakorolhatnak, dohányozhatnak, ihatnak vagy bármit csinálhatnak.) Fél hét körül mentünk, és egy fantasztikus műsort játszottunk. Azt mondta, tizenöt dollár fedezeti díj lesz, és ez nagyon sok.
Egy alabamai egyetemi városból származtam. Nyilván részegebb volt, mint én, mert úgy tűnt, nem vette észre, hogy dohányzom.) Nos, kimentünk, és tettem pár mozdulatot, és mindent elfogadott, amit kidobtam.

Randevúzási 4 hónap nem kizárólagos

TOP