Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
N

em akartam hagyni, hogy megússza ezt.
Amikor először szexeltünk, visszamentünk hozzá. Körülbelül egy hónapja voltunk együtt, amikor végre először átjött hozzám.
Nem sokkal azután történt, hogy Charlotte kidobta Jamest, és a kanapén összegörnyedve egy könyvet olvasott, amikor Danielle és én megérkeztünk.– Örülök, hogy végre találkoztunk – mondta Danielle, miközben Charlotte felkelt, hogy üdvözölje. Megdöbbentően kék szemek, amelyek feltűntek sötét haján randevúzni Jehova tanúinak. Az első, Michael tovább tartott, mint az előző srác, és a következő. Kétségbeesetten, önfejűen, teljes és teljes elhagyatottsággal. Már akkor is csuromvizes volt, amikor elkezdtem, de most már az államon zuhogott.– A francba, igen!– kiáltotta, és még szorosabban magához húzta a fejemet, csípőjét az arcomhoz forgatta, miközben a nyelvem utat talált a csiklójához."A kibaszott nyald meg! Nyald meg!"Azt sikoltotta, teljesen átadta magát a lénynek, akit elszabadított.
Mindig nagyon szerette, amikor szexeltünk, de ez valami más volt. Annyira vizes volt, hogy semmi erőfeszítésembe sem kellett becsúsznom. Soha nem volt még ilyen jó átfutási időm, de ez a változás megtette a trükköt. Kezeit a farkam köré fonta, és simogatta, amilyen gyorsan csak tudta. Elengedtem a nyakát, megragadtam a csípőjét, és minden erőmet belevetettem, hogy kibasszam. Minden színlelést a szélnek dobott, és a szájába vette a farkam, amennyire csak tudta.

Megborzongtam az érintésétől, ő pedig felvont szemöldökkel nézett rám, teljesen tudatában annak, hogy teljes mértékben uralja az irányítást.– Bassza meg – sikerült összeszorított fogakkal, és ennyi.Újra és újra, amíg úgy éreztem, készen állok a kitörésre."A fenébe! Meg fogom... Gyorsan felmentünk a szobámba, és Danielle az ajtóhoz lökött, ahogy az becsukódott mögöttünk. őszintébb volt.Úgy tűnt, mindkettőjüknek jobb elképzelése volt arról, amit csinálnak, ami megerősítette az elméletemet arról, hogy Charlotte miért végzett olyan gyorsan Zach-kel. Kicsit politikaibb, mint általában szeretném, de semmi olyat, amit ne tudnék kezelni társkereső festmény vászon.

Rohadt jó volt az ágyban is, de valami elromlott. Körbenyúlt, és megragadta a fenekemet, mintha az életét kapná.

Randevúzni Jehova tanúinak

TOP