Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
K

ezei a szoknyámat húzták;felemelve a kis pultra.
Tegnap késő este volt, és azt hiszem, még mindig lábadozom.”Jól tudta rávenni, hogy a megfelelő kérdéseket tegyem fel. Gyakran találkozott srácokkal, és jó flörtölő volt. Aztán valami okból, amire nem emlékszem, hozzátettem: „Történt valami?”– Igen – mondta olyan hangon, amit szinte nem is hallottam. Tudni akartam. Egy csoportunk elment ebédlőt keresni.”„Nem volt pénzem, ezért azt mondtam nekik, hogy meg kell állnom egy ATM-nél. Néha azt gondolom, hogy az én memóriám nem úgy működik, mint másoké. Elnéztem a vállam fölött és a lány még mindig ott volt. Mit kellett veszítenem?– Igen – suttogta ismét olyan hangon, ami mindenféle emléket idézett fel.– Elmentem Jennel ebbe a városi bárba."Jó volt. Csinos és barátságos volt, és bár soha nem vallotta be, okos és szexi is volt. Nem tudtam megmozdulni, ezért ott álltam. Olyan gyorsan bennem volt, és annyira feltöltött.Én csókoltam, ő pedig belém nyomult;annyira kibaszott az ATM ellen.– Jézus Krisztus – mondtam.– Senki nem ment el mellette?"Igazán?Láttak téged az emberek?Csináltak valamit?”„Pár srác megállt. Még csak hozzá sem ért, és percek múlva elkezdtem cuccolni. Aztán megcsókolta a tarkómat. Istenem. Hogy őszinte legyek, egyáltalán nem emlékeztem rá. Meglepődtem, amikor meghallottam a hangját a telefon másik végén, de valahogy szinte normálisnak tűnt.- Szia Sarah - válaszoltam.– Öhm, hogy vagy?„Azt hiszem, jól vagyok.

Elkezdte eltávolítani a hajam a fülemtől, miközben a gombokat nyomogatva próbáltam koncentrálni, és elkezdte csókolni a fülemet.„Végre megkaptam a pénzem, és annyira elfordította a fejemet, hogy megcsókoljon. Azt mondta, késő van, és nem szabad egyedül bemennem.– Nos, találtunk egy bankot az étterem felé vezető úton, és azt mondta a többieknek, hogy mindjárt ott leszünk. Tudni akartam, mi történhetett egy este egy bárban egy teljesen idegennel;Tudni akartam, mennyit mond el nekem.„Azután történt, hogy elmentünk. Alig vártam a lassú vacsorákat, és szerettem a barátaimmal tölteni az időt. Csak belém nyomult és tovább cuccolt.Éreztem, ahogy lüktet bennem, és olyan szorosan szorítottam, ahogy csak tudtam, ahogy megtöltött társkereső oldal pikkelysömörhöz. Felkaptam a pohár boromat. Nem, ne törődj vele. Annyira kemény volt, én meg annyira nedves, hogy egyenesen belém csúszott.

Lassan kortyoltam egy nagyot, és befejeztem.– Azt akarta nekem elmondani, hogy tegnap este kibaszott egy idegent egy ATM-fülkében Manhattanben.– Huh. Nem tudtam mozdulni vagy mondani semmit, de hátulról egyre gyorsabban kezdett velem baszni, mélyebbre nyomva magamban. Ekkor elakadtam. Kellemes álmok."És akkor furcsa tekintettel a szemembe kerültem vissza a verandára. Ahogy ott álltam a gépnél, éreztem a testét közvetlenül magam mögött.”Kezei a csípőmen voltak, és lassan maga felé húzott, és egyszerre nyomott felém. Egy pillanatra elhallgatott, és csak a lélegzetünket hallottuk a telefonban;erősebb és gyorsabb.– Aztán kihúztam a farkát, és a kezemben tartottam.„Olyan kemény volt és olyan nagy. Megpróbáltam feltartani magam az ATM-nek, és a hatalmas farka hátulról belém nyomult. Szép estének ígérkezett.
Hónapok óta nem beszéltem vele, és most rögtön belecsúsztam.

Társkereső oldal pikkelysömörhöz

TOP