Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
A

zt is elmondta nekem, hogy az orális szexen kívül nem fog szexelni Amara barátjával. Most már jobban van, de..." "A szex rontaná a helyzetet" - fejeztem be helyette.– Akkor csak együnk.- Nem, boldoggá akarlak tenni – mondta Jessi, lefelé nyúlva a hímtagomat, miközben rám mosolygott."És azt hallom, hogy a srácok szeretik azt, amit a számmal csinálhatok."– Ebben hihetetlen vagy, Jessi – mondtam neki."De nem csak ezt akarom. – Ez jó ötlet?Jessi végzett helyettem."Ne kezdj el így gondolkodni, Mark. „A tojások megégnek” – mondta, és a légzése felületessé vált. Jessika, aki dühös volt Jessire és rám, elmagyarázta nekem, hogy a volt férje hogyan próbálta őt hármasba kényszeríteni, és hogy ez az, amit ő soha nem tenne meg. A kamerakezelő gondoskodott róla, hogy minden szőke szőke közelről fényképezzen, ahogy a másikat nyalogatja, és nekem elég volt végignézni, ahogy a nyelvükkel elhozzák egymást a csúcsra arról álmodozok.
Láttam, hogy a hívás a barna nőtől érkezett, és izgatott köszönéssel válaszoltam rá.– Szia Mark – mondta gömbölyded szeretőm.– Csábító ajánlat, de megígértem a barátaimnak, hogy ma este elmegyek velük.– Tudom – mondtam neki.– Csak arra gondoltam, hogy megkockáztatom.– Sajnálom – mondta nekem."Mi van vele hogy randevúzok valakivel. A felül lévő szőke mögé lépett, és hátulról ismét kemény pénisszel a puncijába csúsztatta, még akkor is, amikor a másik szőke továbbra is az első nő csiklóját nyalogatta a nyelvével..

– Komolyan mondod, Mark?– kérdezte Jessi, és egyik könyökére felemelkedett, hogy rám nézhessen elsötétített stúdiólakásának félhomályában.– Megcsinálod?Fiatal szőke szeretőm az "az", amelyre a hármasban utalt barátjával, Amarával, akit előző héten javasolt, és amelyről aznap este már beszéltünk.– Komolyan mondom, Jessi – biztosítottam, és kitámasztottam magam, hogy egy szinten nézhessek rá."De ne kényszerítsen arra, hogy túl sokat gondolkodjak rajta - valószínűleg lebeszélem magamról."Jessi nevetett és megcsókolt, mielőtt azt mondta volna: "Tudom, hogy fogsz, Mark. Miközben ezt tettem, magamhoz húztam, így a keményedő száram nekinyomódott formás hátsó végének.– Mit csinálsz, Mark – dorombolta Jessi, miközben visszahajolt hozzám.„Megpróbálok jól megnedvesíteni, hogy meg tudjalak dugni” – suttogtam a fülébe, miközben megcsíptem és húztam a kis mellbimbóit, amitől nyögést és borzongást váltott ki. Néhány másodpercenként helyet cseréltek. Tudtam, hogy ő is dolgozik akit nem ismerek. Elengedtem az egyik mellét, és lenyúltam, hogy a részben főtt rántottával teli serpenyőt a tűzhely hátuljára helyezzem. Biztos vagyok benne, hogy élne a lehetőséggel."– Biztos vagyok benne, hogy megtenné – helyeseltem, bár nem hiszem, hogy fiatal szeretőm felfogta megvető hangomat.– A francba – kuncogott Jessi."Valószínűleg a gatyába ült volna. Nem volt olyan közvetlen ezzel kapcsolatban, mint Jessi, de a maga módján Jessika ultimátumot adott nekem. Az egyik szőke, aki valamivel idősebb lehetett a másiknál, mélyen torkolta a férfit, bár nagyobb erőfeszítéssel, mint amit Jessi valaha is velem mutatott.

Jessi elmondta, hogy beleegyezett abba a hármasba, hogy Amara beleegyezzen velünk. Felkaptam néhány papírzsebkendőt, ami az asztalomon volt, és ejakuláltam beléjük. Miután átgázoltam a keresési eredményeim között, rátaláltam egy videóra, amelyen két fiatalabb szőke és egy idősebb férfi látható. Jessikáról sem hallottam. Amikor lefeküdtek a földre, és egymás fölé helyezkedtek hatvankilenc pozícióban, lihegni kezdtem, és gyorsabban rángattam a kezem fel-le a száron. A péniszem kőkemény volt, és kételkedtem benne, hogy sokáig bírom, miközben néztem, ahogy a két színésznő megcsókolja egymást, és szopják egymás mellbimbóit.
Tudtam azonban, hogy Amara életkorával és iskolai státuszával kapcsolatos probléma túl sok lenne ahhoz, hogy elfogadjam. Az ajánlat azonban valójában csak egy vékonyan burkolt kihívás volt Jessikának.

Már nem érdekli őket, hogy mit csinál."– Szerintem ez megváltozhat, ha tudnák, hogy a lányuk egy negyvenes éveiben járó férfival szexel – ellenkeztem."És tudom, hogy a főiskolát érdekelné, ha tudnák, hogy egy középiskolás diákkal élek szexuális életet, korától függetlenül."– Nem fogsz lefeküdni vele, Mark – válaszolta Jessi.– Csak szóbeli.– Ez még mindig szexuális tevékenység, Jessi – emlékeztettem."Ezt nem tudom megtenni."A szőke egy darabig nem szólt semmit, és kezdtem azt hinni, hogy beszélgetés közben elaludt, amikor mélyet sóhajtott.– Rajtad múlik, Mark – ismerte el."De mindenesetre elkészítem. A légzésem már éppen visszatért a normális szintre, amikor megláttam, hogy a két színésznő zaftos megjelenítése felkeltette velük a férfit.

Arról álmodozok

TOP