Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
N

evetett: "Használhattam volna valaha, micsoda eszköz lenne." - nézett vissza Mesterére. Meredith gyorsan megrázta a fejét: „A fenébe, elveszítem őt, a fenébe Eliza”, gondolta tovább, nem fogja elveszíteni ezt a játékot, pusztán azért, mert Eliza egy fiatal férfit választott, aki inkább a kemény munkában hitt, mint a szexuális vonzerőben.
A hintó gyakorlatilag darabokra tört, és Gavin most felnézett a földről két, hasonló szürke ruhába öltözött mágusra. Az arcvonásai puhaak voltak, karcsú teste volt, szép hetyke mellei, és mindennek a teteje egy hátsó rész.– Két mágus nő között alszom, ki gondolta volna?A másnap reggel gyorsan eljött Gavin számára, mire felébredt, mindkét nő már felkelt és kijött a szobából. Megjegyzés a szerzőtől: A „Dade” második fejezetén dolgoztam, amikor megkaptam az ötletet ehhez a történethez. Csak néhány hónappal azelőtt fejezte be a képzését, hogy elfoglalta volna a nagyköveti posztot, de a város elhagyása előtt inast kellett felvennie. Az őr ismét lenézett rá, sötét, összevont szemekkel, és elkezdett kiejteni néhány szót. Kérjük, hagyja meg észrevételeit és javaslatait. Ő egy dagadt lány, lehet, hogy óvatosnak kell lenned körülötte hálás halott társkereső oldalak. Meredithnek nem tetszett az ötlet, hogy egy egyszerű népet vigyen be velük a mágusok földjére, és még kevésbé a hálószobába.„Lehet, hogy rossz ötletük lesz” – gondolta – „Én vagyok a tanítvány, nem ő, a rohadt Eliza és a játékai!”Eliza felnevetett Gavin tátongó arckifejezésén, és Meredithen: "Azt hiszem, ezt még inkább el kellett volna magyaráznunk, de most már teljesen nyilvánvaló", ugyanazt tette, mint Meredith, de úgy döntött, hogy a hátán alszik. Elmosolyodott: - A társammal épp most érkeztünk egy buszon a nyugati városokból... Megfordult, és arra számított, hogy Eliza mosolyogva áll ott, integet, és tudatja vele, hogy lejárt az ideje.
Eliza még egy lökést adott az őrnek: „Ezek a bolondok megijednek a bújóikból” – gondolta, és kérni kezdett, hogy jelezzen a parancsnokuknak. Gavin átnyúlt Meredith alvó alakján, felkapta az ételt, és enni kezdte. Eliza elfordult onnan, ahol állt, szemei ​​elkerekedtek a meglepetéstől, és azon tűnődött, mi történt az imént. a személyzet szögéből. A hintó megkerülte azt a kanyart, amely Emmert kisvárosába vezetett, amely csak néhány mérföldnyire volt a mágusföldek határától.
hogy elforduljon felvenni a szerszámait koblenz gyorsrandevú. Sok ilyen hasonló helyzet megtörtént már vele, de ez a nő gyönyörű volt: "Még négy év, csak még négy."azt gondolta magában: "Akkor szabad vagyok."Meredith szeme összeszűkült: – Tizennyolc évesen rabszolga?Hogyan történhetett ez?Azt hiszem, soha nem fogom megérteni ezeket a közönséges embereket” – nyitotta szóra a száját, amikor hangos füttyszó hallatszott a kocsma bejárata felől. Gavin talált egy helyet a fal mellett, és lecsúszott, hogy nekitámaszkodjon. Az őr egy pillanatig nyugtalannak tűnt, oldalára ejtette botját, és a földre rogyott. Meredith elhúzta a függönyöket a hintó ablakán, nagyot sóhajtott, majd alvó Mesterére nézett.Ők ketten már több hete utaztak, mióta Eliza, a Mestere elhatározta, hogy nagykövet lesz a mágusok városában, Tevrinben. Meredith ismét felsóhajtott, a jele felé nézett, és szorosan magához vette.Úgy sejtette, hogy a férfi vele egyidős, legfeljebb egy évvel idősebb, és tanoncnak kell lennie. Nem engedhetjük, hogy elmenjen mellettünk, ez az ország törvénye." A második őr visszanézett Gavinre, és egy gyors rúgást adott a bordáira, amikor megpróbált elmozdulni. Eliza ebben a pillanatban a vacsoráját rendelte, Meredith tudta, és gyorsan kellett cselekednie. – Megkérdezhetem, miért vetted ki a szerződésemet, Mas... - Szóval, mit szólnál, ha felcserélnénk néhány kérdést, Gavin, tudom, hogy jó pár kérdésed van. Most már mindketten a földön voltak, nem mozdultak, és a lány elkapta a gyengülési varázslat gyors pulzusát, de szinte azonnal egy újabb élénklila pulzus érte az őrt.

Hosszú pornyom csapott fel, ahogy a hintó lassan beért a kis falu központjába, és megállt az egyetlen városi fogadó előtt. Pontosan tudja, hogyan diszkriminálták, amikor közönséges volt, és még most is égetően érzi magát, amikor mágus.

A fiatalember azonnal felismerte, és felemelte a fejét."Gavin, te, gyere ide, fiú. Körülbelül Meredith korának tűnt, legalább tizennyolc évesnek, és remek formában volt.– Ennek a lánynak meg kell tanulnia egy kicsit a bájról.

Hálás halott társkereső oldalak

TOP