Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
S

zerintem nagyon kevesen tudnának ilyesmit bevállalni, csak valaki nagyon különleges."– És te, Sally, mit ajánlanál egy hozzád hasonlónak?– Hát ez a kedvencem – mondta, és egy két hüvelyk átmérőjű dugóért nyúlt."Igazán megnyugtató nyújtani magát, és tudod, hogy ez fellazítja az anális izmaidat, hogy többet tudj felvinni oda. Láttam néhány ilyen cuccot pornóvideókon, de ez volt az első alkalom, hogy a valóságban láttam őket. Valójában nem tudtam megmondani, hogy a feneke bedugta a fenekét. Miért gondolod, hogy ilyen szakértő vagyok? Nézd, nem tudod megmondani, hogy ott van. A kezem messzebbre ment, mint korábban, mivel nem akadályozta meg a hüvelykujjam. Megigazítottam a négy ujjamat, hüvelykujjamat erősen a tenyerembe nyomtam és meglöktem.
Megfogta a mellét, és a felső felét csupaszon hagyta, felfelé tolva, hogy úgy mutassák be őket, mintha rajta lennének. Tisztán lehetett látni a mellbimbóit az ingen keresztül, és amikor megmozdult, a melle megmozdult és teljesen szabadon ugrált.
Több színe is volt, de ami aggasztotta apát és engem, hogy a legtöbb nem volt átlátszó. De végül nem tudtam tovább visszatartani.
Alkalmazotti kedvezményt kapok, így ismerem a felszerelések nagy részét. „Általában egy slicc, egy fehér melltartó és egy pamutbugyi" – mondta feltartva őket. Azt hittem, anya aligha vesz majd észre ilyen apróságot a fenekében. "Anya, elég kicsiknek kell lenniük elöl, hogy mindenki lássa, hova ment a fáradtság, hogy teljesen csupaszra borotválja magát. „Miért nem veszel átlátszóbb ruhákat, és ez olyan lehet, mint a védjegyed, hogy amikor az emberek megtudják, hogy vagy Alig várják, hogy meztelenül láthassák a testedet a ruhád alatt." Mindez feldobott, és hirtelen vágyam támadt, hogy anyám belsejében legyek. "Ez az anya.

Ezek a csipkés holmik nem olcsók." "Megéri anya. Ott is van néhány jó kötöző berendezés."Apával egymásra néztünk. Saját stílust akarok." „Ismerem, anya" - mondtam. „Azonnal dobd el a cipót. Mikor végeztem lassan kihúztam magamból. „Mit szólnál valami lazához, aminek nagy gombócok vannak a hónalj alatt, hogy az emberek oldalról láthassák a melleidet.
Borotvált szeméremdombja most kiemelkedett a levegõben, lábai szétnyíltak. Vannak, akik ezt szeretik. Azon tűnődtem, hogy ki tudom-e feszíteni a záróizmát annyira, hogy az egész öklemmel a fenekébe kerüljek, mint a puncijában.
Nem tudtam levenni róla a szemem, remélve, hogy az egyik cicije kicsúszik. levegõ. Felnéztem rá, és a szemünk összeakadt. A szüleim újra csókolóztak, mindkét szájuk tágra nyílt, nyelvük egymásba döfött, miközben egymásba lehelték az életüket, megosztva a szerelmüket, miközben anyámat a fenekébe dugtam.

Anya már másnap elment vásárolni friss szexi ruhákat. A lány nyilvánvalóan nem hitt nekünk."Ó, nos, megkérdezhetem, hogy ez a barát férfi vagy nő? Különbséget jelent, hogy milyen típusú csatlakozó a legalkalmasabb."„Nő, határozottan nő” – válaszoltuk mindketten."És körülbelül hány éves? A legtöbb fiatal nő általában nem tud akkora feszültséget élvezni, mint az érettebb hölgyek."– Ó, körülbelül 40 – mondta apa, és egyre idegesebbnek tűnt a lány kérdései láttán.– Ó, öhm, nem is tudom, azt hiszem – botlott apa."Nos, ha ő egy anális szűz, akkor azt javaslom, hogy kezdjen valami ilyesmivel a kezdőkészletünkből" - mondta, és feltartott egy kis ívelt vibrátort városi társkereső bejelentkezés. Szüleim szinte sírtak az örömtől és a boldogságtól. Ki akartam próbálni valami újat a kezdéshez.
Ne menj mélyebbre."Egy ideig megtartottam a pozíciómat.

Városi társkereső bejelentkezés

TOP