Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
E

gy újabb lövés a csiklóján landolt, és Tracy elkezdte bedolgozni a punci ajkai köré. A hátán volt (ennyit a jóslatomról!). Arra gondoltam, hogy határozottan egy "On Top" lány lesz, és miközben elvesztem a fantáziámban, a farkam egyre keményebb és nedvesebb lett, és csak el kellett kezdenem simogatni. Szükségem volt a megkönnyebbülésre!Hirtelen a leghuncutabb gondolat jutott eszembe. A cum sima maradványai bekenték a mutatóujjamat, miközben lassan előre-hátra húztam a fitymám, serkentve a farkamat a második erekcióig.
Ma reggel nem láttam, és most tisztességtelen előnyöd van, miután láttad a puncimat és a melleimet."Tracy megfordult velem szemben, és finoman visszalökött a nappaliba.– Vedd le a nadrágodat, és dobd le a rövidnadrágodat – parancsolta. Mindketten próbáltuk visszanyerni a levegőt. Hagyjuk, hogy ez legyen az ajándék, és nem fog többet mondani.És semmi több nem szólt, mígnem egy napon, körülbelül egy héttel azután, hogy végeztem Louise-szal, hangos dörömbölést hallottam a bejárati ajtómon. Ujja még mindig a végbélnyílását kutatta, a farka pedig rángatózott anélkül, hogy megérintette volna. Ez egy kicsit fakó volt – úgy értem a következtetés –, és tompította a történet egészének végső hatását a sorozat első 2 részéhez képest.

Louise és én először szeretkeztünk, meglehetősen féktelenül egy vidéki kocsmában elfogyasztott ebéd után aki most randizik Marc Anthonyval. Hamarosan kijöttem a kézi munka utáni érzésemből, és hallottam, hogy Tracy elhagyja a házat randevúzása 50 után a bábuknak.
Először is visszamentem az emeletre és Tracy hálószobájába. "Most bűntudatot akarsz érezni?"Mondtam.– Nem sok megbánást tanúsított úgy tíz perccel ezelőtt.

A csiklójának szopása olyan érzést keltett bennem, mintha egy másik kakast szopnék. Tracynek volt egy barátja, Andy, aki időnként ott maradt, és amikor megtette, mi négyen elég jól kijöttünk.
Hallottam, ahogy Tracy feláll, és elkezdett mozogni a szobájában, miközben dolgozni készül. Adj még!"Mohó nyelvemmel megdolgoztattam azt a csiklót és a szeméremajkait, és éreztem, ahogy Tracy ujjai fokozzák azokat a mozdulatokat, amelyek ugratják kedves gombját."Ó! Ó!... Tracy vonzó szőke volt, körülbelül 5 láb 6 magas, szép kerek seggével és piszkosul nevetve.

Aki most randizik Marc Anthonyval

TOP