Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
K

eze tétován nyúl a nadrágzsebébe, hogy elővegye a mobiltelefonját, és tárcsázza azt a számot, amelyik a másik főnökét hívná, aki olyan jól megfizette, hogy a rendetlenségei és balesetei házmestere legyen.– Hiányzik neki valami?– kérdezi Palmer, eltörve a kedveskedést, miközben durcásan beszél a telefonba.

A hosszú éjszakai műszakok a városnak és a külvárosoknak ezen a részén büntetésnek tűntek a haderő szinte összes többi tisztje számára, de Palmer szerette meghan markle Harry társkereső. Ahogy az ég sötétedik, és még hátborzongatóbb az erdő, mint korábban, Angelique üdvözli, hálás a további védelemért, hogy ne lássák. A járdáról a koszba való hirtelen átmenet hatására Angelique szeme lassan elkerekedik, és felemelkedik a padkáról az autó hátuljában. Angelique félelmetes sikolyai és rugdosása ellenére az autóba nyúló őrök durván megragadják és kirángatják az autóból. az autópályára. Tekintetük soha nem hagyja el egymást, ahogy Palmer az íróasztalhoz sétál, és felkapja a borítékot, mielőtt lassan visszavonulna. Most visszafogott teste mögött a férfiak helyett a kábítószerek hatásai elleni küzdelem folyt, míg végül a kábítószer okozta kimerültség átveszi érzékeit, és a feje fölötti béklyókban álomtalan álomba helyezi.Órák telnek el, miközben Mikhail egyedül ül az irodájában. Nagyjából Angelique-ot a szoba közepére állítják, és az emeletről beszűrődő fényt használják a lépcsőházból, hogy kioldják a bilincseit a háta mögül, hogy a csuklóját a mennyezetről a bilincsekhez láncolják.

Nem beszélve a plusz pénzről, amit kapott. A kastély verandáján áll Mihail. Mikhail az íróasztal eleje felé hajít egy nagy borítékot, és visszadől a helyére.– Ezer dollár a bajaiért... Egy csupa feketébe öltözött férfi, vállán egy hozzáillő fekete motoros bukósisak és géppisztoly lóg a hevederről, csak pár lépésre száll le a motorról a zsákmánytól. A levelek és a botok susogása az egyetlen hang az erdőben, ahogy körbejár, fürkészi az erdőt maga körül.

A fákon lógó ágak kaparják és belevágnak a bőrébe, miközben fáradtan és kimerülten viszik tovább a társkereső utálom. Azelőtt még a sötét erdőben is tudta, milyen vastag előtte. Még nem vagyok kész arra, hogy megszabaduljak ettől."Igen főnök."– mondja a férfi vastag, csöpögő orosz akcentussal, miközben becsukja az esernyőt az ajtó melletti kis állványba.

Meghan markle Harry társkereső

TOP