Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
A

feleségem elmesélte, hogyan kezdte először, amikor főiskolás volt, és arra a felismerésre jutott, hogy nagyon felkavarta a zuhany alatti nézést és azt, hogy bepisil. A legtöbb kép közeli párokról készült, akik dumálnak, miközben erotikus pisipatakokat kapnak a nemi szerveiken. !"Ettől az egész teste megfeszült, és hangos, halk nyögést hallatott az örömtől, ahogy mindketten összejöttünk.

Körülbelül harmadszor vagy negyedszer ezt csináltam, általában nem bírom tovább tartani a pisimat, és elengedtem az aranypatakomat, miközben felfelé irányítottam. Megtapasztaltuk őket otthon, nyaraláson, tengerparton, túrákon és végül még más párokkal is. Imádtam ennek a történetnek az első részét, amit én is szeretek csinálni.most csinálom. Azt is bevallotta, hogy akkoriban időnként leült a vécére, és egy kézi tükörben nézegette a punciját, miközben pisil. Ez egy nagy bekapcsolás volt!"Még mindig zavarban voltam, amiért elkaptak, és ugyanakkor meglepett, amit tett. Kinyitotta, benyúlt, óvatosan kihúzott egy marék fényképet, és átadta nekem, miközben leültem mellé a vastag szőnyegre különbség társkereső és barátnője. Időnként lehunyta a szemét az intenzív gyönyörtől, amit érzett, majd újra kinyitotta, és még egyszer tanulmányozta a képeket. Amikor az intenzitás alábbhagyott, elkezdtem újra kihúzni és megismételni a folyamatot. Talán egyszer tovább megyek. De megelőzöm magam. Amikor végzett, térdre rogyott a fürdőkádba, amitől a nyirkos puncija közvetlenül a vizes farkamra került.
El akartam mondani neked… azt hiszem, csak a megfelelő alkalomra vártam. A bőséges mennyiség tudatta velem, milyen intenzíven be van kapcsolva. Azt mondta."Soha nem beszéltem neked róluk, mert nem igazán tudtam, mit mondanál, ha tudnád, hogy nálam vannak.

A titkok az egyik olyan dolog, amit szeretek a házasságban. Azt hiszem, valami hülyeséget mondtam, például: "Igen, én is!"Ezután kiszálltunk a fürdőkádból, és felmentünk a fürdőszoba padlóján lévő szőnyegre, ahol a lány a kezére és a térdére került. Csendünkben nem voltunk tudatában egymás érzéseinek ezzel kapcsolatban.Így titokban azt hittük, mi vagyunk az egyetlenek, akik nagyon erotikusnak találták az aranyeső gyakorlatát. Szinte gondolkodás nélkül megkértem, hogy tárja szét a lábát, hogy nézhessem, és meg is tette, ahogy rám mosolygott.
A titkok valami olyasmiről szóltak, ami mindig is felkeltette mindkettőnket. A farkam valamelyest meglágyult, de a feszes picsa még mindig benne tartotta.
Ez egy nagyszerű történet volt, amit abban a pillanatban kapcsoltam be, amikor megemlítették az "Aranyzáporokat".Óriási rajongója vagyok, és felkeltette az érdeklődését a barátom iránta. Hirtelen éreztem, hogy a hüvely izmai meglazulnak, és a farkam kis, forró pisije kíséretében kicsúszott belőle. Ez néhány évvel ezelőtt volt, és azóta az aranyeső iránti közös szeretetünk sok csodálatos aspektusát fedeztük fel. Felfelé haladva rövid ideig fölötte lebegtem, majd szétválasztottam a lábait a térdeimmel, és becsúsztattam a farkam a puncijába. !"Visszanyúlt az erszényébe, és elővett egy másik fényképet. Egyik délután, amikor a feleségem távol volt a háztól, nagyon kanosnak éreztem magam, és úgy döntöttem, ez egy jó alkalom az aranyút önkielégítésére, amit addigra már néhány éve csináltam. Egyszer, nem sokkal azután, hogy összeházasodtunk, mindketten munkába készülődtünk, és amíg a fürdőszobában voltam, a feleségem bejött a bugyin kívül, és leült a WC-re pisilni. Tovább kurszoltunk, és mindketten nagyon közel voltunk az első orgazmusunkhoz, amikor megállt és azt mondta: "Várj, mutatni akarok neked valamit.

Miután a hüvelyem kezdeti terhelése berobbant a hüvelyébe, a farkam továbbra is kisebb mennyiségű cum-t pumpált benne. Beszálltam a kádba, és lassan simogatni kezdtem a farkam egy szép keményen.
Tinédzserként szinte állandóan azon töprengtem, hogy milyen is lenne, ha egy nőt látnék piszkálni. Ahogy szembenézett velem, a lábát a csípőm mindkét oldalára helyezte, és körülbelül félig guggolt.
Amit nem tudtam, hogy a feleségem korán jött haza, és a fürdőszobaajtó résén keresztül figyelt. A szekrény padlóján ültünk és megosztottuk egymással aranyzuhany titkainkat.

Meztelen mellkasához szorítva habozott, majd kissé huncut pillantással a szemembe nézett, és azt mondta: "Imádom ezt, annyira felforrósodok ránézni!"Aztán rám vetette kislányát, ahogy megvonta a vállát, és nekem adta a fényképet. A szertartásomat azzal kezdtem, hogy levettem a ruháimat, bementem a fürdőszobába és megtöltöttem a kádat meleg vízzel.

Legalább egy óráig, mielőtt bementem a kádba, pisilnem kellett, de visszatartottam.

Különbség társkereső és barátnője

TOP