Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
R

emélte, hogy ellenállhatatlannak tűnik. Arca közvetlenül a tükör előtt volt, és többé nem látta őt. Ma este Crissy Lisa volt...
Alig takarta a fenekét, és nem viselt alatta bugyit. hogyan tette az ölébe és megfenekelte...
egy kicsit szórakozni fogok, hogy láthassuk, mennyire összezavarhatjuk az embereket.""Igazán?"– mondta kicsit nagyobb érdeklődéssel, mint kellett volna. Elmosolyodott... éppen időben, de a teste kipirult az izgalomtól, és szabadulásra szorult. Rendben van.... hogy a keze elérhesse a csupasz bőrét. Most itt Lisa szobájában Crissy nagyon hasonlított a lányára. Fellökte a csípőjét az ágyról, beásta tüskés sarkát, hogy felemelje magát, szélesebbre terjesztve a punciját, hogy teljesen szabaddá tegye a csiklóját.Érezte, ahogy az orgazmus kezdete elektromosságként áramlik át rajta. Melltartója nélkül a mellbimbói feltűnőek voltak, ahogy sürgősen kitűntek. Gondolkodás nélkül kicsit szélesebbre tárta a lábát, egy kicsit meghajlította a hátát. Tudta, hogy a szoknyája felemelkedett, hogy legalább a feneke nagy részét a férfi látja, és valószínűleg a punciját is. Fejét hátrahajtotta a férfi vállának, élvezte lágy simogatásait, és ellazulni kezdett...

Lassan felment, és érezte, hogy a férfi a ruhája aljára szegezi a tekintetét... Péntek volt, és tudta, hogy Lisa apja addigra otthon lesz piros zászlók társkereső nárcisz. Egyszerre idegessé és izgatottá tette... Szőke haját hosszúra tartotta, néha lófarokba tette, de máskor hagyta, hogy a puha fürtök átfolyjanak a vállán és szép arca körül. A lány abbahagyta... A játékokat szeretett idősebb férfiakkal játszani, különösen a barátnői apjával.

Csókot nyomott a tükörre, a rúzsában megjelölve. A másik kezével addig húzta a melleit, amíg a mellbimbói keményen ki nem emelkedtek. Crissy mellei nagyobbak voltak, mint a barátjáé, és a tetejét a végére feszítették, hogy megtartsa őket. Csábítóan egy pillanatra a mellkasára tette az ujját.– Miután felöltöztem – mondta Crissy ártatlan kislányhangon –, még te is azt hiszed, hogy Lisa vagyok!Ekkor ott állt, és úgy nézett ki, mint aki nem tudja, mit tegyen ezután. le a sima hasáig. Amikor a csúcs közelében volt, visszanézett rá, és elmosolyodott."Most megyek felöltözni a bulira... Egyszer még azt is mondta, hogy úgy néz ki, mint egy ribanc. fenekest.

Eleinte nem mozdult, így a lány lassan elkezdte a csuklója köré tekergetni mindkét végét, és hatékonyan összekötötte maga mögött a karjait.– Nem tudom végig kötni – folytatta.– Szorosan fel tudod kötni, hogy nehogy elszabaduljon?Látta, hogy akarja őt. Crissy nem próbált megszökni.Éppen ellenkezőleg, a nő szélesebbre tárta a lábát, amikor a férfi megpofozta feszes kis fenekét, és egy kicsit elfordította a csípőjét, hogy jobban kinyújtsa neki.
Néhány perc múlva érezte, hogy mindjárt jön. Azt mondta, kölcsönkérhetek egy ruhát az övétől.

Piros zászlók társkereső nárcisz

TOP