Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
E

gy olyan mester gyermekét hordozhatnám, aki megmutatta nekem a tízezer éves elnyomás igazi örömét, és akit én soha nem engedelmeskedik."Tyrande-ra pillantott, reszelős hangja jobban átvette régi hangnemét: – Még akkor is, ha kurvákkal kell szolgálnom.– Ez még csak nem is sértés számomra – hárította el a főpapnő, és egy csuklójával hátravetette türkizkék sörényét."Akkor egyetértek" - jelentette ki Anduin a bíróság előtt. Zavart csend telepedett a szobára.

a kormány egyelőre érintetlen marad. Mohón egész testét nekilökte, érezte, ahogy a keze lefelé halad.
Mégis az egyetlen mocsok, amit észrevett, a szexuális folyadékok és a vágyaik szerint cselekvő emberek nem voltak elcsavarodottak, tökéletesek voltak ikrek vízöntő társkereső. Miért folyamodnék külön adókulcsokhoz, ha amúgy is gazdagabb vagyok, mint valaha? Miért kellene ígéretekkel csalogatnom a csinos hölgyeket őseim nagy tetteiről, amikor a farkamat a készséges kurvák szamaraba dönthetem mindenhol? Miért kellene "diplomáciai utazásokra" mennem, amikor minden fajból származó ribancok jönnek szopni a Stormwindben? Élhetek kiváltságaim nélkül, de még mindig kérek három dolgot."Anduin ekkor összeszedte magát, bár még mindig el volt döbbenve, hogy ez milyen simán megy végbe. Ezt a varázslatot még kétszer megismételték, mire Anduin pillanatnyilag elégedetten feltöltődött.„Sajnálom a késést” – fordult a bírósághoz hangos hangon, amely királyian visszhangzott a nyögések fölött, amelyek azonnal olyan halk lettek, amennyire az egyéni önuralom engedte.„Sétálnom kellett egy szukát” – ez okozott némi nevetést, és az emberek visszakiáltották, hogy ismernek hasonló helyzeteket. A hárem pillanatok alatt felvette a csendben közölt pozíciók választékát. Villám száguldott át a testén, a kis gombja érzékenyebb volt, mint valaha. A magas király lenézett a lábát nyalogató vörös hajú elfre.– És mit szólsz hozzá, Maiev?Felemelte ezüstszemét, és így szólt: "Megtiszteltetés lenne, ha teherbe ejtenél uraságod székében, akit Elune választott. Anduin ujjait a nyakörve és a torka közötti szűk térbe akasztotta, és egy lélegzetvisszafojtott Maiev úgy vonszolt a folyosó közepén, mint egy rakoncátlan kutyát. Hadd válaszoljak neked, királyom" - tárta ki karjait dicsérően a fiatal nagypapa."Ebben a királyságban, amelyet felépítettél, ebben a birodalomban, amelyet építesz, nincs szükségem kiváltságokra. Kissé aggodalomra ad okot a mágiafüggőség, de mivel nem ők voltak az elsők, akik ilyen jelenséggel küzdöttek, a Főkirály már tudta, milyen ellenintézkedéseket kell tennie, ha baj lenne. Mint mindenki az asztalok alatt, a felügyelő is erősen csöpögött a csupasz padlóra, és a szőnyeget bölcsen eltávolították. Maiev szopni kezdte a neki nyújtott lábujjakat.„Maszturbálhatsz, de nem cum” – engedte meg Anduin, a hálás rabszolga azonnal kinyújtotta egyik kezét a lábai közé, és megérintette a csiklóját. A hatalmas, díszes ülés a hatalom szimbolikus központja volt, és minél közelebb ült hozzá egy nemes, annál fontosabbnak kellett lennie a státuszának.

Anduin lábai között az első High Slave azonnal letérdelt, és mohón elkezdte dolgozni a kakast, amelyet csak az elmúlt órákban tudott nézni. Erőteljesen megrántották, hirtelen felfelé kényszerítették, fényes, sötét ajkai az övére húzódtak. Jelenlegi, kiszáradt állapotában azonban kellemes élvezetté tette. Az áhítatok és tökéletes szajhák udvara, a szoptató és csapkodó farkuk és köcsögök, az atletikus középcsavarok hullámzása és a gömbölyű szamarak mozgása okozta Maiev annyira lelassulását, hogy Anduin most magával rántotta. Az állkapcsa szétesett ezeknek az embereknek a láttán. Mint egy forró vasrajz a hátán, gazdája ujjai szúrós forróság nyomait hagyták hátra a gerincén.

Az íze olyan volt, mint az édesített, friss citrusfélék, és nagyon tetszett neki bátortalan leragadt a párkeresésnél. Valóban olyan nagyszerű volt a vezetése, hogy senki sem gyászolta volna meg a dolgait, mint mások, csak azért, mert rámutatott, hogy nem érdemelték ki?– Meghallgatom a kéréseiteket – intett a főkirály a bárónak, hogy folytassa."Jól vagyok azzal, hogy elvesztettem a nemesi kiváltságokat, de kérem, hogy tartsák meg azt, amiért az őseim dolgoztak. Minden bizonnyal a mai céljai megváltoztatnák ezt."Ma több sürgős és szívemhez közel álló ügyben hívtalak ide.

Ennek a bárónak csak dísze volt egy botja, vagy a nyögésekből ítélve a farkát buzgón követő szajha, amikor megkopogtatták, eszköze volt a szeretett büntetés végrehajtásának, és dübörgött a hangja."Gyorsan kifújod a szép sorokat, de amikor kihívnak, elhallgatsz. Póráza a trón egy darabjához volt kötve, így legalább tudta, hogy a közelben kell maradnia.– Hagyd abba a nyáladzást a padlón – figyelmeztette Anduin Maievet, aki végül becsukta a száját.Észre sem vette, hogy a nyelve mohón kirohant, Tyrande nyalogató mozdulatait utánozva. Maiev még mindig maszturbált, és az orgazmus szélén tartotta magát, amit még nem engedtek meg neki. Ehhez járul a megnövekedett mennyiségű holdkutak, amelyek államilag támogatott munkaprojektek révén épülnek városszerte (amely a mai események után kétségtelenül a székesegyházba kerül), valamint az éjelfek hajlamos használni. Egy idős fickó könnyed mozdulatokkal felemelkedett a helyéről, akit Anduin alig tudott Northshire bárójaként azonosítani. A farka kiugrott Tyrande szájából, aki mindkét kezével masszírozta, miközben beszélt: "Képesnek kell lennie arra, hogy megszerezze az összes lyukunkat, amikor csak akarja."– Igen, Anduin – szólalt meg utoljára az aranyszemű Valeera –, száj, punci, segg, bassz meg mindannyiunkat ezen a trónon, csak az erkölcseid akadályoznak meg.

A nyelvük vadul kavargott, de egyértelműen ő volt az, aki lőtt. A hang az örömtől és a félelemtől borzongva járta át a gondnok gerincét és a punciját, amely feldagadt a vágytól, hogy kibasszák, és levet csepegtetett a padlóra.– Sajnálom, mester – jelentette ki, és lehajtotta a fejét, és ugyanazzal a mozdulattal feltolta a fenekét, mert tudta, hogy Anduin jobban szereti nézni, mint hallgatni a kifogásait.„Ha nem tudod uralkodni a koszos szádon, nyald meg ezt” – jelentette ki a tökéletes férfi, miközben Maiev az arcába lökött lábára emelte a szemét.

Ikrek vízöntő társkereső

TOP