Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
M

egkockáztatva, hogy beesek oda, a kád fölé hajoltam, és megcsókoltam gyönyörű anyámat. Ahogy gyanakodva nézett rám, alig tudtam elrejteni a pamut tornanadrágom alá, hogy egyre növekszik az „anyu iránti érdeklődésem”. Jogilag muszáj volt. Szintén nem lépett bátran előre, búsan a lelkiismeret-furdalásában, felajánlotta, hogy most segít.
Vicces dolog viszont. Nem, azt mondta, hogy túlságosan elfoglalt lenne az álláskereséssel ahhoz, hogy ily módon „segítsen”, és nem tudta, hogy segítsen. Tudom, mit csinálsz, de miért? Ez csak játszadozás, vagy megpróbálsz kötődni hozzám, férjhez és feleséghez... Aznap este el kellett vinnie anyját egy modellotthonba, ahol éppen dolgozott. Hála istennek figyelmen kívül hagyta.
Ennek ellenére ez vészhelyzet volt. Az autópálya-járőr elmondta, hogy 9 üres Coors-doboz volt az utasoldali padlón, ahová ő dobta.Úgy tűnik, hogy az a tölgyfa, amelyet korábban megpróbált eltalálni, még mindig ott volt;ezúttal nem próbálta eltalálni, de egyszerűen megtörtént. döbbenten significado en español de la palabra hook up. Megtudtuk, hogy időben kiszállt a slammerből, de tényleg piros lett a város. Tudod, hogy fiatalabb, nagyobb, magasabb, erősebb, egészségesebb és sokkal jobb szerető vagyok Végül, ami azt illeti, hogy "gyerekkel" kapjak, soha nem gondoltam rád így. Megkérdeztem, hogy folytassuk-e az öltözködést.
Hamarosan ritmusba kerültem;a gyomrunk összecsapott, kiadva azt az üres hangot, amit akkor hallasz, amikor egy görögdinnyét kopogtatsz. Egyre mélyebbre nyomkodva a körméretemet arra használtam, hogy stimuláljam a hüvely falait, így nyögdécselve, nyöszörögve, majd megborzongva az első férfi által okozott orgazmusban. Büszke tízemhüvelyknyi férfiasság soha nem ment le azon az éjszakán;Bent tudnék maradni anyuban, miközben aludtunk, hassal a hasra, az oldalunkon az ő és az idős férfi házassági ágyán. E rövid közjáték után együtt feküdtünk, és élveztük a pillanatot. Szóval a szándékomVégső szándékom, hogy feleségül vegyelek, és saját családot alapítsunk." Anya felállt a párnás ágyról, ajkaimat csókolgatva, egyetlen könnycsepp a szemében.
Délelőtt 9-kor dolgoznia kellett, ami lehetővé tette a 30 perces ingázást. Anya a komód fiókjában talált egy naptárt, amelybe be volt karikázva az autóbaleset dátuma. Ami ezután történt, az szinte antiklimatikus volt. Erre úgy válaszoltam, hogy visszanyomtam, összekulcsolt ajkakkal. Egy hete kínlódtam, hogy tegyem meg.
A mellbimbókról beszélünk, meg minden. Tehát akkor kérhetnénk házasodni, és ha Isten úgy akarja, megkapjuk az engedélyt. Ma azonban, 14 nappal a 18. Végül a tíz hüvelykes bébikészítőmet betömték amennyire csak lehetett, teljesen elnyelve a megtermékenyített méhét. Játékosan végigsimítottam a kezemet szuperszexi anyám lüktető mellbimbóin. szilárdan a hátam mögött erős kezeim között, kétségbeesetten magamhoz szorítva.
Világos szakállal és konzervatív ruhákkal azt hinnék, hogy csak 5 évvel vagyok fiatalabb nála. Hamarosan kint voltunk a nagy égbolt alatt, olyan gyönyörű az éjszakai égbolt, és a csillagok végre visszanyerték megfelelő dicsőségüket, szikrázva és szétszórva a tiszta fekete égen.

Végül azt mondta: "Rendben, édesem, itt az ajándékod!"Képzelheti a megdöbbenésemet, amikor megláttam gyönyörű anyámat, a házassági ágya közepén, egy vékony párnasorral, amely megtámasztotta őt.

Significado en español de la palabra hook up

TOP