Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
F

ejét egy könyvbe süllyesztette, és hosszú haján keresztül hunyorogva nézett rá. A mosdóba való menekülés létfontosságú volt az önbizalom helyreállításához társkereső shure elemek. A ruha fent volt, megmutatta az arcát markoló szűk fehér bugyit Dominic Sherwood társkereső kat.

Felicity a szeme sarkából elkapott két, vele egykorú férfit, akik őt bámulják. Előrehajolt, hogy megnézzen egy pár cipőt. Szereted a kihívásokat, és lefogadom, hogy egy kicsit izgat az ötlet – biztatta Philip.– Talán egyszer kipróbálom – mondta kelletlenül Felicity.– Kilátszott mellekkel sétáltál fel a parton, és ne tagadd, hogy felizgatta – emlékeztette.– Talán izgatott leszek, csak egy kicsit. Főleg most – vigyorgott zavartan. Kicsit bizonytalan volt ebben az új nőben, így tovább tartott, amíg megszokta. Felicity végignézett hosszú hajszálain, szinte eltakarva az arcát.
A férje választotta ki a ruhákat, és ami érdekelte, az más férfiakat is vonz. Inkább a véletlen felvillanás gondolatán, mint a szándékosan” – mutatott rá.

Társkereső shure elemek

TOP