Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
M

ajdnem pontosan ugyanezt mondta neki az első randevújukon a Bistro Modelloban. Teste az övé mögé fészkelődött, és forrón lélegzett a tarkóján.– Bízom benne, hogy pontosan úgy teljesítesz, mint ahogy kiképeztelek, kis játszójáték – mormolta, miközben még egy kicsit megszorította a labdáit, amitől kényelmetlenül a falhoz verődött.– Nem hagyom, hogy a szar teljesítményed rosszul tükröződjön rajtam. Megpördült a sarkán, hogy átvegye a séftől a jól feldíszített ételt, majd megtorpant, miközben dagadt farka fájdalmasan billegett a tisztaság eszközében.Újabb fájdalmas nyögés után kivitte a tányért a már megszokott asztalhoz.
Mintha egy haladó sommelier lett volna, lenézett a folyadékra, megszagolta, megkóstolta, szótlanul biccentve pincérének. Még Alex feletti vitriolos uralma alatt is aranyos kis háziállatnevekkel áztatta a szavait.
- Nagyon örülnék neki!A lány elmosolyodott és bólintott, hirtelen elengedte a golyóit, miközben ráköpött: "Lefogadom, hogy megtennéd, te alázatos tisztaságos ribanc. Talán ha nem veszett el a saját koncentrációjában, és megpróbálta felidézni a legcsekélyebb információt is, amit a bor és az étel párosításáról szerzett, észrevette volna Brock sokatmondó vigyorát.
Játszójátékként jobban szerette, mint férfit."Üdvözöljük a Bistro Modelloban, uram és kisasszony! A nevem Alex, és ma este én leszek a kiszolgálója" - kezdte. Alex tudta, hogy gyorsan kell lépnie, hogy őrzői ne várjanak sokáig a szolgálatára.

Erint szórakoztatta üdvözlése és azonosítása, Brock pedig hűvös szemekkel meredt rá, a bosszúság határán. Tudta, hogy vissza kell húznia az autót az alkalmazottak udvarába, mielőtt kiszállna, ezért elterelte a figyelmét a hátsó ülésén játszó szexjelenet, letette az autót, és megvárta, amíg az utasok megmozdulnak.

amiért idehoztál, Brock. Ahogy benézett a konyhából, látta Erin tekintetét és Brock sürgető tekintetét. Kényelmetlenül mozdult meg, nem csak a szüzességtől, amely szokásos öltözéke lett, hanem a még nedves tangától is, amelyet barátnője kényszerítette az egyenruhája alá. Ez túl gyorsan történt ahhoz, hogy Alex elemezze a történteket, de egyértelmű volt, hogy teljesen látható lesz, amíg a főnöke az estére bemutatja.– Úgy hallottam, hogy ma este probléma volt a szolgálatával, asszonyom – kérdezte Miss Evans Erint. uh – dadogta ismét. Milyen a jó fehér. Tökéletesen fel volt öltözve a megalázó egyenruhában, és olyan jól kiképzett, hogy szolgálja gazdáit, mint valaha. Ebben az esetben nem hiszem, hogy egy fillért sem fog látni, és ez a hang, amit most vettél, meg fog jelenni bejelentőlap."Felsóhajtott és bólintott, és a megfelelőnél több, ötven dolláros borravalót kezdett írni a nyugtára, és meghallotta a „Magasabb” szót a bal felől. Gondoskodott arról, hogy izgatottan mozgatja a fenekét, miközben sétált, mert valahogy tudta, hogy elesett barátja egész idő alatt figyeli. Bevonszolta a kis öltözőbe, ahol a régi ruhái még mindig szépen hevertek egy széken, és a golyóit élesen megcsavarta, és a hajába túrt kézzel, erőteljesen a fal felé lökte encore társkereső oldal iPhone-ra. Bárcsak Anthony csinos latex szobalánynak öltözött volna, hogy kiszolgáljon az étteremben!Én és a barátnőm imádjuk a történeteidet olvasni.

Hangja rosszindulatú és harapós volt, de Alex érezte, hogy a csípőjét a fenekéhez köszörüli. Mindkettőjüknek a desszert járt a fejében, és semmi, amit a Bistro Modello-ban szolgálnának fel, nem tenné meg a trükköt. Szerény és félénk volt, de egy dolog, ami soha nem változott, az a szacharin édessége. Szemei ​​elkerekedtek, és huncutul vigyorgott, miközben körbejárta Alex viselt tangája csipkeszéleit. A lány bólintott, elégedetten a válaszával, de továbbra is érzéketlen hangon válaszolt: "Balacska.

Lelki szeme megidézte a meztelen Erin képét, amely tágra nyílt, és rá vár. Végigvonszolta az étteremben, és összeszedte a többi vendég bámulását és kuncogását, miközben fürgén sétált a két szerető romantikus asztala felé. Az a harminc perc, amelyet neki engedélyeztek, nem volt elég hosszú ahhoz, hogy megismerje a Bistro Modello kínálatának finomságait, de végtelenül hosszabb, mint amennyi időt kapott a borlap mellett.- Igen, van egy kérdésem – szólalt meg Erin, és összeszorította tökéletesen foltos vörös ajkait, hogy visszatartsa a kuncogást, miközben végignézett az étlapon.– Milyenek a kolbászaid, édes? Vajon vastagok – nézett fel Brockra, és az alsó ajkába harapott –, vagy vékonyak és töpörödöttek?Ezzel odanyúlt, és ujjait végigfuttatta a műanyag ketrecön, és határozottan távol tartotta Alex farkát. Valahogy az, hogy soha nem ismertem a keresztnevét, könnyebbé tette a kellő, hivatalos megszólítást.– Br.. a virginiai kiskorúakkal való randevúzásra vonatkozó törvények. A boríték tartalmát nem kellett magyarázni, és nyilvánvalóan nem a szemének valók.– Hamarosan találkozunk, cucky – mondta, amikor Alex kiment a hátsó bejáraton.

Encore társkereső oldal iPhone-ra

TOP