Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
M

agas volt, gyönyörű, selymes haja, fekete keretes szemüvege, mint egy szemtelen könyvtárosé, és ragyogó mosolya, amitől legzamatosabb, duzzadó ajkai megjelentek. A fiatal, feltörekvő férfi szakember átveszi az irányítást, és arra készteti a kissé idősebb, kerékvágásban rekedt női szakembert, hogy "élvezzék" a jelentős változást a biztonsági zónáján kívül. Meghívott egy after partyra az épület másik részébe, amit örömmel elfogadtam.Én a 6.
Miközben csókolóztunk, kezeim végigbarangoltak a testén, tág mellei fölött, és simogattam a mellbimbóit online társkereső fordítás. Nyelvem szélességében végigsimítottam rajta hosszú, lassú mozdulatokkal, ami hihetetlen volt hogyan tudhatom meg. Aztán még egyszer belecsúsztattam a farkam, ezúttal egy hosszú mély mozdulattal a már nedves puncijába, amitől hangosan zihált hogy valaki használ-e egy társkereső oldalt. AJ leült az asztalra, miközben elkezdtem csókolni a belső combját. További részletek az után az éjszaka után jó lett volna.

Combjai a fejemhez szorultak, ahogy a keze rajta tartotta, és egy vad lovaglásra tartott, miközben csípője a fejemhez nyomódott az izomösszehúzódásaival, ami az öröm hullámait zúdította végig a testén. A nő még a viselt konzervatív öltönyében is gyönyörű volt.

Ahogy hintáztam ellene, az energia ismét elkezdett felhalmozódni, lehetővé téve számára, hogy felépüljön egy újabb orgazmusig, miközben a farkam nyomása nekinyomódott. Ahogy háttal a falnak nyomtam, kezeit a feje fölé szorítva, néhány pillanatig rágcsálni kezdtem a nyakát, mire elhúzódott tőlem."Ez őrültség, nem szabad ezt tennünk."Félig felnyögött, félig hangosan felkiáltott.– Azt hiszem, igazad van, nem kellene a csiklódhoz dörzsölni a kezem, nem kellene itt, az irodádban, az ablak mellett csókolóznunk. Fokozatosan a tempóm sokkal gyorsabb lett.
Ez egy meghívás volt, amit nem kellett kétszer kérnem. Végigcsókoltam a testén, miközben kezeim határozottan megragadták a fenekét, és játékosan megcsókoltam. A gyönyör érzése sugárzott át rajta, miközben hosszú, sima mozdulatokkal tovább dörömböltem a most már kényelmes és laza puncijában. Lökéseim vad szenvedéllyel ütemesen csapódtak belé, ahogy előrehajoltam, és hagytam, hogy a lábai szélesre táruljanak, miközben medencecsontom nekiütközött a csiklójának, és mélyen behatolt.

Online társkereső fordítás

TOP