Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
S

ara továbbra is nyögött és sikoltozott örömében, miközben Emily ujjai elkezdtek kinyúlni a puncijában, érezte, ahogy Emily hosszú körmei finoman belemélyednek legérzékenyebb húsába, majd ahogy Emily finoman ráharapott kőkemény mellbimbójára, Sara érezte, hogy elkezd cumizni. Hihetetlen volt, soha nem is gondolt arra, hogy más nővel feküdjön le, és mindig is hülyeségnek tartotta ezeket az okkult dolgokat hogyan tudhatom meg. A tanítvány és az úrnő mindig szeretők."Emily szexi, de furcsán gonosz mosollyal az arcán válaszolt: "Most gyerünk, el kell mennünk a templomba."Egy kis félelem visszatért Sara-ba, tudta, hogy most távozhat, de a számára olyan idegen gondolat, hogy közelebb kerüljön ahhoz a lányhoz, legyőzte minden aggodalmát, így követte Emilyt az üzlet hátsó részében lévő ajtón keresztül. Ahogy Emily nyelve a szája körül kígyózott, Sara egész teste remegett a gyönyörtől. Az öklével óvatosan Sarában mozgott, és Emily nyalogatni kezdte Sara ápolatlan mellbimbóját, amitől Sara az eksztázis kiáltásába kezdett. De annyira félt, és még előző este is koszosnak érezte magát.. Az alvás rövid pillanatai tele voltak démonok álmaival, Emilyvel és a velük végzett durva dolgokkal.
Sara véletlenszerűen kinyitotta a könyvet, és döbbenten lélegzett a látottaktól hogy valaki használ-e egy társkereső oldalt. hányni csak arra gondol.

Emily megtörte a csókot, majd a kezével gyengéden dagasztani kezdte Sara mellét, fekete körmei kellemesen belemélyedtek olajjal borított húsába.– Mondd, hogy utánam tanítvány.– mondta Emily erős parancsoló hangján. Délben kirángatta magát az ágyból, és sikerült lezuhanyoznia. Az egész hely megrémítette, és eső vagy sem, úgy döntött, hogy elmegy. Sara a meglepetés és a vágy keverékével kinyitotta a száját, Emily pedig beledugta a nyelvét, megnyalta Sara nyelvét, és megízlelte. Mégsem úgy tűnt, hogy az eső egyhamar eláll, ezért úgy gondolta, körülnéz, hátha talál egy olcsó példányt a neki tetsző klasszikusok közül. Mégis felébresztette a kíváncsiságát, ezért felvette a könyvet. Emily furcsa nyelven kezdett beszélni, amelyet Sara még soha nem hallott, majd benyúlt az alter alá, és előhúzott egy kis fekete edényt egy rejtett szekrényből. Kezeik megragadták egymás testét, a lábak összefonódtak, a cicik összepréselték egymást, az ajkak pedig gyorsan összeértek.
Közvetlenül Emily elé állt, és csak állt csendben, és várta az utasításokat. Sara percekig csak állt, nem akart elhinni vagy megérteni semmit, ami történt.

Nagyon szép volt, tökéletes puha, sápadt bőrrel, finom arcvonásokkal és hosszú, hihetetlenül selymes éjfekete hajával. Holnap elkezdem az óráit online társkereső wat is dat. Emily kilépett a körből, és egy szóval elhárította a sorompót. Az úrnő és a tanítvány még egyszer megcsókolt, és Sara a mennyországban volt, soha nem csókolták meg ilyen csodálatosan.

Hogyan tudhatom meg

TOP