Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
A

fattyú igazgató ekkor letérdelt Harvey elé, és úgy tűnt, valami bennem élvezi ezt a további megaláztatást. Szóval itt térdeltem a tükör előtti széken alázatosan egy srác előtt, akit kidobtam, és meg fog fenekelni. Akkor élvezni fogom ezeket az epizódokat" - mondta nekem, és nem haragudtam rá.– Nos, Harry, amikor Sherry atléta volt az iskolában, elképzelted, hogy meztelenül végzi a gyakorlatait?kérdezte Matt."Ó, gyerünk.
Végül meg kellett csinálnunk a közös bocsánatkérő guggolásunkat, ahogyan a találkozó alkalmával, és megkérték, hogy öleljük meg egymást, miközben a közönség elismerően tapsolt. Azt mondták neki, hogy megbüntették, amiért durva velem, és arra késztették, hogy előttem, majd Matt előtt hajtsa végre a bocsánatkérő guggolásait.

Előreláthatólag azt mondta: "Nem, nem lehet", én pedig duzzogtam. Szélesre tártam az ajtót, és a szegény tizenéves pizzázó fiú majdnem leejtette a pizzáját.
Annak ellenére, hogy mindkettőjük előtt megbüntettek, ez más volt. Van valami az ilyen bocsánatkérésben, amitől Matt őrülten felizgat. Harry gyorsan tanult, és Claire is hamarosan vonaglott az ostor alatt, inkább a megaláztatástól, mint a gyengéd játékkorbács hatásától. Tudtam, hogy ez mit jelent, és haboztam, de bólintottam. Dühösen elvörösödött, amikor Matt oktatta Harryt, hogyan kell ostorozni a szeretőjét szétterült alakján.
Szerencsére Harry és Claire nem késlekedtek sokáig online társkereső alkalmazások 2016. profilképek társkereső. Meghívta Harryt és Claire-t. Matt beiktatott egy kis zenét, és most azt mondták, táncoljak Harry előtt.
Rábámultam, majd vállat vonva elindultam az ajtó felé tantan társkereső alkalmazás promóciós kódja. Sokkal érdekesebb.És bebizonyosodnék, hogy igazam van. Furcsa módon sokkal kínosabb feneketlenül állni a pólóddal, mint teljesen meztelenül állni, és Claire-t egy teljes percig pironkodva állni kellett, a feje mögött összekulcsolt kezekkel és a puncijával.
Matt szembenézett az előttem lévő laptoppal, így kénytelen voltam végignézni a megpróbáltatásomat, és a közönségnek kettős örömben lesz része, hogy a képernyőn nézze az eseményt, miközben szemlélje, milyen zavarban látom magam a laptopon. Claire-nek vegyes érzelmekkel kellett volna rendelkeznie ezzel kapcsolatban, de később azt mondta, hogy biztos benne, hogy többé nem jelentek veszélyt rá.
Claire-re nézett, ő pedig bólintott. Istenem, megalázó volt nézni, ahogy megbüntetik magam a képernyőn a kollégáim előtt, és nagyon elpirultam az egésztől. Egyrészt soha nem érdekelt Harry.

Gondolatban mindig azt képzeltem, hogy ez az első alkalom. Valójában, legbelül, biztos vagyok benne, hogy pontosan ez voltam, de ez puszta alázatosságnak tűnt, mivel titkoltam a szorult helyzet élvezetét, és azt az álláspontot vallottam, hogy "Csak követem a parancsokat."Lassan levetkőztem, és észrevettem, hogy még mindig utálom, hogy Harvey, a régi ellenségem részt vegyen az eljárásban. Ahogy az orgazmusom hullámai alábbhagytak, szemkontaktust vettem Harryvel és Claire-rel, és döbbent arcukat néztem. Claire túlságosan elpirult, amikor rákerült a sor, hogy levetkőzzék és megfenekeljék a képernyőn. Ez biztosította, hogy a közönségem továbbra is élvezni fogja. Harry átadott néhány papírzsebkendőt Claire-nek, miközben magához tért az orgazmusából, és megszólalt a csengő.– Ó, biztosan ez a pizza, amit rendeltem. Nem volt meglepő, hogy erre késztetett. A légkör elektromos volt, és Matt felvette az utókor számára."Ha terhes vagy, vagy kisgyerekekkel van elfoglalva, nem biztos, hogy ezt megtehetjük.
A rengeteg alkalom ellenére levetkőztek, megaláztak a kollégáim előtt, nem voltam rá befizetve.

Online társkereső alkalmazások 2016. profilképek társkereső

TOP