Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
P

ersze azt hiszem, az elcsépelt és közhelyes cím alapján mindez várható volt. Hanna végtelen szexuális frusztrációjában egyre jobban leleplező ruhát kezdett viselni, amikor kiment beszélgetni, és azt mondta magában, hogy ez az időjárás miatt van, de rohadtul jól tudta, mit akar. Körülnézett Richard után, aki látszólag eltűnt, mielőtt a víz kitört előtte, és az arcába permetezte volna. Csókjuk, hanyag, kaotikus csókjuk mámorítóbb volt, mint bármelyik ölelés, amelyet ő és Paul közösen tartottak.
Nevetett, miközben Richard átkarolta, és még egyszer megcsókolta.– Két hete csak rád gondolok – mormolta a fülébe."Sajnálom, hogy kihagytam a múlt hetet, de időt kellett szánnom a mérlegelésre. Kibontotta rövidnadrágját, és hagyta, hogy mindkét ruhadarab a tetejére szálljon. Leült, és próbálta megnyugtatni gyorsan dobogó szívét. Hanna vagyok."– Örülök, hogy megismertelek, Hanna – mondta Richard, és igyekezett nem a melleit bámulni."Igen, idősebb vagyok. "Csak be akartam mutatkozni. Hanna Miller minden jel szerint régimódi életet élt. Paul alig vette észre.
Férje, Mr. Felnyögött, meggörbítette a hátát, csípőjével enyhe lökéseket adott, ami újabb nyögéseket váltott ki Richardból. Richard vagyok, a hátsó udvarodon dolgozom."Kinyújtotta a kezét, amit Hanna megrázott."Igen, tudom," kuncogott Hanna.
Hanna felnyögött.– Most csak téged akarlak – mondta Richard, mielőtt tovább játszott Hanna mellbimbóival, és kisegítette a ruhájából. Hirtelen elhúzta magától a kezét, és hirtelen elfordult az arca vörösre váltott jó első online társkereső üzenetek. Nos, ő ezt csinálta, mielőtt Paul hirtelen elvesztette élete szexuális vágyát egy hét alatt.
Megállt, amikor meglátta Richardot az ablakon át, ahogy vágja a sövényeiket, izzadság csillogott az izmain, ahogy ágat ág után vágott. Aztán csütörtökön felvette kedvenc ruháját. Egy nap megkérdezte a férjét, hogy még mindig vannak kiváltatlan csontjai, és mégis ritkán cselekszik ellenük, mire a férfi azt dadogta: "Uh, hm... Néhány pillanatnyi heves találgatás után megtörte az ölelésüket, mindketten egymásra vigyorogtak, mire Hanna hátralökte a medencébe. Hanna a rövidnadrágján keresztül érezte jókora farkát rejtett társkereső profilokat találni.

Azt is tudta, hogy a barátai elköltözése óta nem folytattak ilyen beszélgetéseket.– És ti, 18 évesek, srácok… – Hanna elhallgatott, és a kezével intett Richardnak, hogy fejezze be a kérdést."Ó, igen, szexeltünk. Mire a nap lement, kábulatba itta magát.

Jó első online társkereső üzenetek

TOP