Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
A

z asztalán Anna Lin volt a név. A titkárnő kiment a szobából, Elizabeth pedig letette a tálcát az asztalra, és kiöntött kettőt egy pohár vizet, tegyen egyet Tiffany elé, egyet pedig az ülés elé a végére.

De az ész nem uralkodott, és a Miriam melletti elszalasztott lehetőség és a Claude halála miatti cölibátus párosuló emléke miatt Tiffany Andrews, a kétgyermekes édesanya nézte, ahogy az apró és szexi ázsiai játszik a melleivel, és most gurul. íróasztal állt. Az igazgatónő is szilárd szemkontaktust tartott fenn, ahogy ő is, de Tiffanynak az volt az érzése, hogy a perifériás látása a mellbimbóira összpontosul, és nem tudta megállítani a nyergében megtelepedő meleg érzést.– Kérem, szólítson Elizabethnek, Mrs. Tiff agyában megszólalt a riasztó. Ahogy Tiffany besétált az ajtón, úgy érezte, hogy ki van állítva egészséges-e szakítás után randevúzni. Tekintete úgy mérte fel Tiffany Andrewst, hogy Tiffany úgy érezte, hogy értékelik. Nem az ő előadásuk miatt kértem időpontot."Kezeit az íróasztalra tette, tenyerét összesimította, majd idegesen dobolt az ujjaival.– Én...
ahogy te Tiffany. Claude tulajdonában volt az Andrews Psychological Clinics nevű klinikák csoportjának a nagyvárosban, és elismert volt a szakterületén. Míg Tiffany csak néhányszor beszélt vele, látta, hogy női szervezeteknek előadásokat tart, és lenyűgözte a nőt, aki olyan eleganciával és parancsolattal viselte magát. A szíve mélyén tudta, mire készül Elizabeth Jones.Úgy érezte, zsarolják, és az okok ellen tiltakoznak. bármit megtennék?Elizabeth felállt, Tiffany széke mögé lépett, és masszírozni kezdte Tiffany vállát.– Annyira feszült, kedves hölgyem… nyugi… jobban megértjük, ha nem vagy annyira feszült.
Emlékezett arra, hogy maszturbált, és izgalmas, néma orgazmusban volt része elalvás előtt sparks társkereső oldal. Mirjamra, a szobatársára gondolva. „Olyan szép mellek.” Nyílt az ajtó, és Anna lépett be.

– Anna felemelte a lábát, hüvelykujját nyitott punciján tartotta, és széttárta az arcát. Szemkontaktust tartott, és így szólt: "Bocsáss meg, olyan hosszú idő telt el, de hadd fejezzem ki sajnálatomat a férjed elvesztése miatt. Ajka együttérző mosolyra görbült, megveregette Tiffany kezét, és elhúzta a kezét.– Igen… igen… ez megdöbbentő volt, de van még több, és nem tudom, hogyan kezdjem. áldozatukat. Még soha nem csípte meg őket, és nagyon fájtak... Hogyan gondolhatta volna, hogy az igazgatói irodában való tartózkodása ehhez vezethet?De Elizabeth jelezte, hogy a gyerekei Hedley Coleville-be íratott maradásának problémája megoldható, és ezen a téren könnyen meggondolta magát. Ugyanakkor a szeme gyorsan fel-le mozgott Tiffany testén, és a szemére meredt, mielőtt a keze elengedte volna a szorítását.– Meglep, hogy emlékezett rám, Miss Jones; az elmúlt három évben mindössze kétszer beszéltünk.

Egészséges-e szakítás után randevúzni

TOP