Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
A

z egyetlen új információ, amit elárult, az az volt, hogy már nem dolgozik az üzletben, ezért most már lehetetlen megtalálni. Mmm, az ajka most ott volt, finoman átsimítva az alsóneműt."Látod, a jó fiúk belebújhatnak a szoknyámba, és még a bugyimat is megcsókolhatják" - lehelte, és abban a pillanatban azt kívánta, bárcsak meztelen lenne.

Megérkeztek az italok, és elkezdtek csevegni, Bennel kétségbeesetten, hogy a nőtársa kedvében járjon. Két percen belül azonban elérte a csúcspontot, és a feldobottság energiahullámokat küldött a testébe, izmait rángatva.Ösztönösen próbált nyújtózkodni, de miközben testét még mindig az apró acéldobozba zárta, karjai és lábai csak az acélfalaknak csapódtak, miközben vonaglott az élvezettől.

Amy szeretett kötekedni, bár nem igazán tudta, miért beszéli le ezt az aranyos srácot arról, hogy megérintse a punciját.– De legalább nálam lenne a kulcs – válaszolta."Talán, talán nem" - suttogta -, én egy csavaros lány vagyok, kicsavarodott barátokkal. Ezután visszatolta a kulcsot a kulcslyukba, és megfordult.„Most minden alkalommal, amikor ránézel az övre, tudni fogod, hogy én zártalak be” – lehelte, amikor a kulcs eltűnt bőrszoknyájában. Eleinte kellemes érzés volt, elvégre azt akarta, hogy a tisztaságba zárva egy vonzó nő, aki a kulcsot tartotta, de ez megváltozni kezdett, ahogy teltek az órák.

– Ez jó, különben nem nyitottam volna ki a szekrényt. Megitták az italukat, és Amy kivezette őket a bár mögötti sikátorba. Utolérte, és együtt sétáltak vissza a főutcára.– Felhívlak – mosolygott a nő, miközben visszahúzta a vállára a kézitáskáját, és kinyújtotta a kezét, hogy magához vonzza a taxit. Ben még mindig a combját nézte, amikor a pincérnő megérkezett, hogy felvegye a rendelésüket.– Ha készen állsz – kuncogott a pincérnő. Amy elégedett volt magával, és megengedte neki, hogy még egyszer megcsókolja a lábát, mielőtt a lábával becsukta volna a szekrény ajtaját. Kattints, bent volt!Leengedte a fémet a lábai között, és finoman kihúzta a farkát. Ben zavarba jött, és gyorsan rendelt két sört. Lassan becsukta a szekrény ajtaját, és egyik ujját finoman a „zár” gombhoz nyomta.'Kattintson'.– Adj egy pillanatot, amíg kihúzom a kulcsot – suttogta a szellőzőrácson keresztül. Még mindig a kezében tartotta a kulcsot, és Amy lehajolt, és kinyitotta a tisztasági övet. Amy szerette a figyelmet."Rendben, azt hiszem, adok neked tíz percet az övből" - jelentette be, miután néhány percig vitatta magában a kérdést. Megpróbálta lecsúsztatni az ujjbegyeit a farmer eleje felé, de túl szorosan begombolták a derekát.

Sérülést kellett színlelnie, hogy kiszálljon a játékból, mivel a tisztasági öv nem engedte futni. Amy felállt, nekidőlt a nyitott szekrénynek, és felcsavarta a szoknyáját. vagy talán tovább.. randevúzni 7 hónaposan.
Legalább negyvenöt évesnek kell lennie. Amy nem nézett le, de még mindig érezte a férfi csókjait a belső combján.
Megkönnyebbült a lábai között, és kiszélesedett, ahogy felért a farkán és a golyóin. Abba kellett hagynia a nőre gondolni a boltban, hogy a kibaszott farka szünetet tarthasson, de a testének képe állandóan a fejében járt. - "Nagyon jó fiúk, akik egy hónapot az övben töltöttek, még mélyebbre juthatnak."Ben folyamatosan csókolgatta a puha fekete selymet, és belélegezte az illatát, elképzelve, mi van benne. – Gondolom, elhoztad a kulcsot?"Mit gondolsz?"– kérdezte a nő, miközben felállt, felemelte a kabátját, és körbefordult, megmutatva aranyos, kerek seggét a jól illeszkedő farmerben.- A farkad összetörne a gyötrelemtől, mielőtt még a bugyimhoz érnél – mosolygott a lány –, és mire a puncimhoz érsz, a farkad felrobbant volna.

Ben hazatért, és egyedül, meztelenül állt minimalista társalgójában. Amy beírta a titkos számát, megvárta a kattanást, majd kinyitotta az ajtót.
Megragadta a kulcsait, de egyik sem fért be a lyukba. A szoknyája mostanra szinte végig fel volt húzva, így Ben egészen a bugyijához férkőzött.

Ben rendelt két sört, és kíváncsi mosollyal az arcán a vele szemben ülő nőre nézett, amely csillogó barna szemeire is átterjedt.– Mmm, nem, mióta a számban volt – dorombolta –, így volt?– Mindketten megtettük – mosolygott Ben, miközben lenyúlt, és nekinyomta az acélszíjat, hogy csökkentse a nyomást. Lábaival a nyitott szekrény előtt állt, mint a ketrec rácsai, és lenézett az alatta lévő szexi srácra.– Hadd ellenőrizzem – dorombolta, miközben benyúlt, hogy megvizsgálja, először a lezárt övet, majd a jól fejlett láb izmait.

Randevúzni 7 hónaposan

TOP