Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
A

középiskolában és a főiskolán végig pompomlány volt, majd néhány szezonon keresztül profi sportokat folytatott. Dana nevetett, majd kíváncsian nézett rám.– Szóval – mondta kacéran –, hol csinálod a fura dolgaidat?Nyilván nincs itt.”– Dana – kezdtem –, biztos, hogy ezt akarod?Úgy értem, egy nagyon sikeres férfihoz ment feleségül, aki sok pénzt keres, gondolnia kell a fiára és a hírnevére. Nyilvánvalóan meztelenül napozott.És megtehetné, egy szép, nagy, félreeső házban lakott, privát teraszokkal és hasonlókkal.– Nem, nem akarok bekötözni a szemem – mondta határozottan. Dana átölelte magát, miközben tágra nyílt szemekkel nézett körül.– Egy kicsit – válaszolta –, és egy kicsit bekapcsolva!„Azt mondtam, „csík”.

Lebotorkált a négy lépcsőn a sötétségbe. Nevettem, ahogy felnyögött, testét a pincében épített Szent András-kereszt X-ére támaszkodva.

Kemény szerszámomat megragadva fel-le csúsztattam a fejét a hasítékán, hogy megnedvesítsem. Két gyönyörű földgömb volt, amelyek tökéletesen illeszkedtek az 5' 3"-es keretéhez randevúzni 7 hónap után. Jézusom, Jake, legalább két tucat volt belőle, mielőtt visszajött, és leszedte rólam a gépet!Elmosolyodtam, amikor Danát új megvilágításban láttam. Végül tehermentesítette önmagát, és beszélt az új közösségbe költözés nehézségeiről és azokról a személyes problémákról, amelyeken keresztülmennek, amelyeket a férje növekvő karrierlehetősége és a testi kontaktus iránti csökkenő érdeklődése súlyosbított. Nem volt igazán jól néz ki, de más volt.

A mellbimbói olyanok voltak, mint két csokis csók a mokka színű bőrön. Soha nem ért hozzám, de nagyon nehezen tudta kidudorodni a nadrágját. Kinyitva félreléptem, jelezve, hogy távozhat. Mondtam neki, hogy ez valami elektromos, amit egy barátom adott, és hogy megjavítom, hátha tudom használni.– Mire fogod használni?– kérdezte a lány, és egy szórakozott mosoly ült ki a szája sarkában.– Nem vagyok benne biztos – mondtam neki, kikerülve a témát. A teste ismét megremegett, ahogy orgazmusban részesült, ajkán halk sírás szökött ki.

A nyelve betört a számba, majd hagyta, hogy megtámadjam az övét, ide-oda párbajozva, miközben megpróbálta nyersen hozzám dörzsölni a punciját. Arra is bátorított, hogy feszegessem a tolerancia határait.”Töltöttem Danának még egy pohár bort, ő pedig folytatta a történetét. Megremegett és felnyögött.
Amikor ez megtörtént, Tom, a fizikoterapeuta csak mosolygott, felhúzta a takarót és elment. A nők klinikai hangulattal végezték a munkájukat, de nagyon érzéki volt, ahogy hozzáállt. Dana lassan felállt az asztaltól és elém állt.
Kigomboltam az ingem, kihúztam a nadrágomból, amikor elkezdett kavarni, szeme a farmeremre szegeződött, ahogy kigomboltam. gurgulázott, ahogy rám zuhant, miközben teste remegett és görcsbe rándult, ahogy újra és újra jött. A mennyezetről egy rúd lógott le néhány lánc és csészék által a padlón, amelyet egy fémrúd kettéosztott.

Eddig külön tartottam a nyilvános és a magánéletemet, és azt akartam, hogy ez így is maradjon.– Tudod, mi ez?– kérdezte a lány.– Biztos vagyok benne – mondta nekem. A keresztmetszete egy ovális volt, ami 2,5 x 1,5 hüvelyk volt.
Dana neme kiderült, és egy kis fém szonda akadt ki a kutyájából, és még két csésze került a mellére, mindháromból a vezetékek a mellettem lévő konzolhoz vezettek. Nem akarlak bántani."Blake," kiáltotta halkan.

Hasonlított azokra a megkötésekre, amelyeket a haditengerészet repülőgép-hordozóján való szolgálata során ismertem. Mindannyian hidegszívűek és üresek lettek, és csak azt akarják, amit a pénz tud adni nekik!– Nem mondtam, hogy nem okozok neked szenvedélyt, Dana – mondtam neki.„Azt szeretném tudni, hogy az vagy-e vagy sem… hogy lehetsz-e…” Kerestem a megfelelő szavakat, de nem találtam. Nagyot sóhajtottam, és azon töprengtem, hogy megfenekeljem-e ezért a tapintatlanságért.– Ugye tudod, hogy büntetésre készülsz azzal, hogy pimasz vagy?Felkapta a fejét, és felcsillant a szeme.– Én vagyok?Kérdezte.
A farkam hegyét Megint meglöktem, és éreztem, hogy a fej kissé befelé nyomódik. Azt akarom… – habozott –, azt akarom… – Tudod, mit akarok, Blake!– mondta rekedten. soha nem használtam a gépet. Az asztalnál ültünk, beszélgettünk és ittunk, mintha már évek óta ismernénk egymást, laza barátságba estünk, ami néha rokon lelkek között is megtörténik. Töltöttem Danának még egy pohár bort, miközben ő beszélt, és felmentünk a nappaliba a kanapéra.
Morcogva az egész farkamat belecsúsztattam a legszorosabb, legnedvesebb dögbe, amit valaha éreztem! Dana éles hangokat adott ki és dörömbölt, zörgött a láncok. A kezei felemelkedtek, és elkezdte kigombolni a blúzát. Éreztem, ahogy a nedve átmosódik a farkamon.
Éreztem a folyadékot belőle.

Randevúzni 7 hónap után

TOP