Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
K

iderült, hogy a szüleim úgy döntöttek, hogy lehetek meztelenül a házban, de fel kellett öltöznöm, amikor vendégeik vannak. Megerőszakolhattak volna!""Miért nagyobb valószínűséggel erőszakolnak meg csak azért, mert meztelen vagyok?"Válaszoltam.– Julie, drágám, te még nagyon fiatal vagy, és van néhány dolog, amit nem egészen értesz a világban és a férfiakban – mondta apa. A hivatalos jelzők egyike sem mondott semmit arról, hogy a terület öltözködése nem kötelező, de amikor a strand bejáratához értünk, egy faliújságra kihelyezve a következő lapot láttuk: NUDE SUNBATHERS Annak érdekében, hogy mindenki élvezze a parkot, kérjük, tartsa be az alábbi irányelveket: 1.

Valamilyen jogi eszköznek kellett lennie. Ott voltak: több tucat ember, szinte mind teljesen meztelenül. "Ezt talán meg tudom érteni. perverz.– NEM vagyok perverz!Kiáltottam."És MIÉRT kémkedsz utánam?!""Volt a gyanúm. Szakítottam időt arra, hogy elolvassak néhány weboldalt a helyről, megismerve a történetét. Mások is csak ültek a törölközőjükön egy csoportban, és beszélgettek.Észrevettem, hogy a "strandnak" csak az utolsó néhány métere volt valójában homok. sértő. Kiakadtam rá, mondtam neki, hogy csináljon valami anatómiailag lehetetlent, és lecsaptam a telefont. Felvettem, és észrevettem Edmund Bryant, a Wisconsini Egyetem kancellárjának névjegykártyáját amikor öt lábbal a társkereső oldalakon. Ott álltam, egyenesen, magasan és büszkén, meztelenségemben megbánhatatlanul.– Ez az én lányom: felháborító, és a legcsekélyebb tapintat is hiányzik belőle – mondta apa, most már kevésbé félénk, hogy rám néz."Emlékeztet egy másik nőre, akit ismerek, amikor körülbelül te egyidős volt."A dühöm kissé alábbhagyott, és elmosolyodtam. Apa felsóhajtott.– Donna, ezt nem gondolod komolyan.
Lementem a földszintre a ruháimért, és láttam, hogy a pénztárcám több méterrel leszállt a rövidnadrágomról. És már tudjuk, hogy nem vagy normális, és nincs nagy megdöbbenés, ha látlak. Hirtelen nagyon kiszolgáltatottnak, meztelenül éreztem magam a nappaliban, amikor belemerültem a helyzetembe. Azt akarták, hogy kérjek bocsánatot. NINCS ÜZENETELŐ MENTŐ.5. Anya általában későn aludt szombaton.– Már megint hova mész a barátaiddal?– kérdezte apa.– A Winnetonga-tó – visszhangozta apám.– Ah.
A domb szélén a strand egy nagy részét láttuk magunk előtt kiterülni. Nem említettem, hogy Kai is ott lehet.

Amikor öt lábbal a társkereső oldalakon

TOP