Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
M

egsimogatta puha farkát. Felállt és hátralépett.

Barbie felkapta a labdáit, hüvelyk- és mutatóujjával megmarkolta a szár tövét, és feltartotta a hajlékony hímtagját. Én is örülök, hogy találkoztunk!"David hitetlenkedve, bárcsak hazamehetne, bámult Carolra és Bambira, Vanessára és Andreára, akik mind a hímtagját lesték, miközben az rögtönzött bábelőadást mutatott be.

Amikor Christopher a háziasszonyok bal oldalához lépett, David először tisztán látta az egyik meghívót. Mindketten 18 évesek és 6 láb magasak voltak, könnyed személyiséggel, izmos és fitt testtel. Most meztelenül mindketten öntudatosan letérdeltek, és fehérneműjüket a földre tették a többi ruhájukkal együtt randevúzási helyek Delhiben. Nemcsak jól néz ki, de jó táncos is!"Barbie megmarkolta David fenekét, hogy magára vonja a figyelmét, és megkérdezte: "Ha később feltekerem a sztereót, táncolsz velem?"Habozott. Előttük jópofa fecsegést és nevetést hallott a négy bulizni vágyótól. A srácok idegesen vették észre a lányok vigyorgó tekintetét, miközben tortát és fagylaltot szolgáltak fel nekik. David az unokatestvérére fordította csalódottságát, és dühösen panaszkodott: "Azt hittem, főiskolára jársz, Andrea."Ez az oka annak, hogy ő és 19 éves nővére, Allyson lemaradtak a Gargarean Groupnak tartott előadásáról. Davidnek piszkosszőke haja és kék szeme volt, Christophernek pedig sötétbarna haja és barna szeme. Visszafordult Christopherhez, és folytatta a lassú kicsomagolást.– Siess, Bambi – mondta Barbie, aki abbahagyta a játékot, és simogatni kezdte David puha farkát.– Mutasd meg, mi van az ajándékodban!– Igen, siess – mondta Vanessa eredendő félénksége ellenére. Készen állsz az indulásra?"– Igen – mondta David, és érezte, hogy izgatott borzongás járja végig a gerincét.– Oké, akkor ti, srácok, vetkőzzetek le, amíg én meghozom a jelmezeiteket. A gyerekes hálóingek ellenére a könnyű anyag nem hagyott kétséget afelől, hogy jól megtermett nők töltik be őket;izgatott nők, akik nyilvánvalóan nem viseltek melltartót.– Kérem, álljanak a két oldalamra, uraim – mondta Carol. Hosszú és selymesbarna haja volt, keblét pedig fehér hálóing takarta.

Amikor félúton voltak a lépcsőn, Carol megfordult, és azt suttogta: "Maradj itt, amíg nem hívlak."David nézte, ahogy karcsú teste lefelé halad. Mielőtt az unokatestvére válaszolhatott volna, Carol felcsattant: "MS. David kábultan próbálta feldolgozni ezt az új információt. születésnapi bulijáról, és a férfit elragadta a hír.„A buli 7 órakor kezdődik, David – mondta a lány –, de a meglepetés kedvéért azt szeretném, ha nyolcra érkeznél. Még nem szokott hozzá, hogy a farka három idősebb nővére előtt álljon legjobb alkalmazásbolt online társkereső. Van egy fekete boxerem mindannyiótoknak."David kezei remegtek, ahogy lecsúsztatta alsónadrágját, és nemi szervét kitárta a mosolygó, figyelő idősebb nő elé. Csatlakozik hozzád egy másik Gargarean, egy kedves fiatalember, Christopher. Felvették a szemkontaktust, és amikor elmosolyodott, a gödröcskéi elmélyültek. Vádlóan nézett a háziasszonyra.– Tudtad, hogy itt lesz, amikor megkértél, hogy jöjjek?Haragja bosszantotta Carolt, aki visszavágott: "Fogalmam sem volt, hogy a lányok kit fognak meghívni a buliba.

Randevúzási helyek Delhiben

TOP