Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN

Egyébként nehezen találom a megfelelő személyt a következő projektemhez. Az elázott művész először észrevette, hogy nincs vásárló az üzletben. Még soha életében nem készített pornográfnak tekinthető alkotást, de hirtelen csak egy festmény számított.

Megara értetlen arckifejezést adott neki: "Ó? Te vászonmunkát csinálsz, igaz?"– Ó, látom, mennyire összezavarodna, nehéz lehet minket megtalálni, de határozottan számítottunk rád!Az íróasztal mögött ülő nő sugárzott. A kávézó tulajdonosa, ahogy a művész feltételezte, lélegzetelállítóan gyönyörű volt.
egyáltalán nem fakult vagy folyós. A csuklyás nő végignézett a lányon, amint az elindult. Egy kis csilingeléssel felpattintotta az edény fedelét, mielőtt nekilátott volna a teáscsészék elrendezésének.– Ezek csodálatosak – mondta Megara szórakozottan, miközben átlapozta a portfóliót.– Mondja, mennyire érzi jól magát a falra festés gondolatában?Carol alig hallotta a nőt, miközben a baristát nézte. Hívogató, lágy sárga fény lebegett egy krétatábla fölött, és tett egy lépést feléje, miközben azt mormolta: "Na jó, legalább valaki nyitva van."Ahogy közelebb lépett, szokása szerint hangosan felolvasta a táblát: "A magányos kávézó... Amíg a cseréjük zajlott, a kávézó tulajdonosa valamit felírt egy cetlire. Az alak arca lefelé mutatott, és a séta során egyértelműen látszott, hogy kevésbé örülnek annak, hogy kint lehetnek az elemekben. Legalább hat és fél láb magasnak kellett lennie, vonásai pedig élesek és jól kirajzolódnak. Amit keresek, az egy falfestmény a fürdőszobák falán. Megrázta a fejét, miközben körülnézett: „Csak meg kell harapnom a golyót, és taxit kell vennem” – mondta senkinek, csak magának, miközben tovább sétált."Olyan furcsa kisváros" - jegyezte meg, miközben a sötét főútra nézett. Befejezte, és beleugrott a beszélgetésbe: "Kamilla a rezidens teaszakértőnk; jó éjszakát jöttél."„Nem mondanám magam szakértőnek” – pirult el kissé a lány, miközben elkezdte előkészíteni a dolgokat a tálcán.– Megnézhetem a tárcáját?– kérdezte Megara szakszerűen, miközben a kezét nyújtotta. Különös viselet volt, de szexi és nagyon hízelgő volt a lány alakjához.
Ellopott egy újabb lehetőséget, hogy megnézze a lányt, különös tekintettel a frizurájára társkereső oldalak skót határok. A munkatársaim megkedvelték, hogy Mrs. Azt hiszem, nem vagyok túl kemény eladó, de nagyon ügyes vagy!"Megara nevetett, miközben szépen összehajtogatta a portfóliót, és letette a tulajdonosa elé. - Vagy úgy.
A művész nem szólt semmit, miközben a lány visszament a pulthoz. Ez nem történhet meg, gondolta a művész, miközben nézte, ahogy a barista felvesz egy kis, sima acéldarabot. Nem sokáig gondolkodott a lényegen, mert a barista visszatért, és egyenesen feléje indult.– Visszajöhetsz és telefonálhatsz – mondta a szmokingos lány széles, hibátlan mosollyal. Ennek ellenére, még azután is, hogy észrevette, tovább nézte a nőt, gyönyörködve olajbogyó bőrében és piszkosszőke hajában, amely hosszú és enyhén göndör volt."Nem kell bocsánatot kérni, megszoktam hogyan lehet megnyílni ismerkedés közben.

Társkereső oldalak skót határok

TOP