Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
E

zt tette, amikor morogtam vagy morogtam. Szinte annyira szerette a kibaszott Ashleyt, mint én.

Imádom a puncidat kibaszni."Biztos vagyok benne, hogy morogtam vagy felnyögtem, vagy ilyesmi, mert Ashley hangosan zihált. Lehúzta a doboz tetejét, és azt hallottam, hogy „Egy vibrátor?”a háttérben.
Kuncogásba tört ki, amit Ashley a zenés nevetésével párosított.– Csak egy probléma van – mondta Ashley, miután a nevetés abbamaradt.– Amilyen jól van Becca az ágyban – kezdte. Hallottam a vibrátor csattanását a nedves hasítékához, és ez sokkal közelebb vitt."Istenem, Will! Mindjárt cumizik! Lőd be azt a kibaszott rakományt!""Add ide! Add ide a kölyködet, Will! Bassza meg!""Ashley! Bassza meg! Ahhhhhhhhhhh!"A farkam kipattant Éreztem, ahogy a meleg cum a hasamra és a kezemre száll. Biztosan tényleg erotikusnak találja ezt, vagy még mindig felpörög a korábbiaktól online társkereső. készítsd el a saját vibrátorkészletedet, és csinálj kettőtöknek valami apróságot, ami átveszi a helyemet."– Will – mondta Ashley, és a hangja egy kicsit rekedtebb lett.– Semmi sem vehetné át a helyedet.– Mi van, ha – válaszoltam –, Becca azzal a kakassal dugná meg magát, amíg én beszélek veled telefonon?Szünet következett a másik végén, mivel Ashley tudta, hogy nem szeretek telefonon beszélni.És a telefonszex?Kizárt. Felsóhajtottam, és gyorsan letisztultam magamról, mielőtt a takaró alá másztam, és elaludtam, miközben a fejem a párnája. Imádom neked adni a farkam, csak egyre erősebben ütögetsz.
Arra gondoltam, hogy társaságban tarthat téged, amíg távol vagyok. Én vagyok."Természetesen Ashley volt. Mi olyan különleges benne?"- kuncogtam halkan.– Tégy meg egy szívességet, Ash. Eléggé fáradt voltam ahhoz, hogy a telefon felemelése túl nagy erőfeszítés lett volna, ezért bedugtam a kihangosító mikrofonomat, és megnyomtam a „Válasz” gombot."Hé, kicsim. Hallottam a kis kattanást, és tudtam, hogy ő is ott van.– Hé, hölgyeim – mondtam mosollyal az arcomon."Bocsánat, hogy nem hívtam korábban. Bassza meg, kérem!"- kuncogtam halkan."Még nem, bébi aki először üzen. Becca ezúttal válaszolt."Szerinted mit csináltunk, miközben repültél? "Vigyáztunk" egymásra.
Nem tudtam elfojtani a mosolyt a hangomból."Úgy néz ki, mint egy rendes, csak egy kakas alakú. Becca. Azt akarom, hogy készen állj rá. Megszólalt a kihangosító, és kikapcsolt a vezeték nélküli telefon. Ledobtam a bőröndömet a földre, válltáskámat pedig az első ikerágyra, a másodikra ​​feküdtem.

Online társkereső

TOP