Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
G

abby a hermafrodita mennyországban volt, és egyszerre tapasztalta az izgalmat, mint férfi és nő. Ha tetszett ez a történet, menj és olvass róla többet. Egy kődarab nyilvánvalóan leomlott a szikla tetejéről, és belezuhant a hosszú cseppbe, ahol a hullámok nekiütköztek a szikláknak.

Még mindig ott volt azonban a második ember, aki felemelt késsel haladt Saphy felé. a meleg napfény. Mostantól ilyen lesz az életük legjobb társkereső oldal külföldön. Saphy és Gabby is a hang forrására pillantottak, majd minden figyelmüket arra fordították, tátott szájjal a döbbenettől és a félelemtől. Voltak napsütéses napok, homokos strandok és meleg tenger.Élvezték az egészséges, ízletes görög ételeket és a rengeteg bort, és jól ismerték őket a sziget sok lányos éjszakai szórakozóhelye.

Ez volt az, amire egyikük sem számíthatott azon a napon, amikor mindketten elhatározták, hogy ellátogatnak a londoni Nemzeti Galériába egy szürke, nedves angol reggelen, de aztán az élet az ősi titkos társaságok és mitikus átkok nélkül is vehet furcsa fordulatokat. Teljesen lelepleződött, mindketten, és nem volt többé semmi mögé.

Valójában az egész teste egyfajta tükre volt a szeretőjének. Minden, ami nemrég történt vele, teljesített mindent, amire valaha is szüksége volt, még olyan dolgokat is, amelyekről nem tudta, hogy szüksége van rá, és ahogy Saphy mondta, nem cserélné el semmiért. az eredeti történet megírása, amely Ovidius „Metamorfózisai” című művében jelenik meg. A helyben gyökerezett.
Csodálta, ahogy Saphy melle felemelkedett és süllyedt, ahogy a légzése egyre nehezebbé vált, és átnyúlt, hogy megtartsa a meleg gömböket, simogatva és simogatva. A leszboszi élet könnyű és kellemes volt a gazdag angol leszbikus és hermafrodita szeretőjének.

Térde remegett és megrogyott, és már nem tudta megtartani magát azzal az örömmel, amit Saphy okozott neki. Amikor azonban Gabby kinyitotta a szemét, és a második nyíl eltalálta az első bérgyilkost, észrevette, hogy társának figyelme egy pillanatra megingott, és nem tudta, hogy kitart-e a saját együgyűsége mellett, vagy segítsen a bűntársának. Nem csoda, hogy évek munkája kellett ahhoz, hogy ezt befejezze.Örülök, hogy befejezted.
Még mindig ott ült a szappho mellett, és Vénusz lenézett rájuk.Úgy olvastam a regényedet, mintha valami köze lenne hozzám, valami mondanivalója lenne. Saphy kezét a kezébe véve, behunyta a szemét, és várta az elkerülhetetlent, várta kalandjuk végső lezárását. Nem volt hová menekülni, nem volt hova elbújni, nem volt hova visszavágni. Zavartság suhant át az arcán, ahogy a nyakán lévő lyukon át bugyborékolt fel a vér.

Az újonnan nőiesedő hermafrodita fél vállára támaszkodva kedvesével szembefordult, fekvő teste öntudatlanul olyan testtartást vett fel, amely a klasszikus fekvő aktok számos művészi megjelenítésére emlékeztetett, de ez nem volt különösebb jelentősége kettejük számára. Tudta, hogy még ha meg is kell halnia, nem fogja megbánni. Mindegyik előhúzta gonosz kinézetű áldozati kését, és a feje fölé emelte, hogy megcsillanjanak a napon.

A mögötte ragyogó török ​​napsütéssel és tiszta kék égbolttal a hegy magassága a keskeny Mytilini-szoroson túlról nyíló kilátásban. A „Rokeby Venus” valóban tele van titokzatos szimbolikával, amelyet még nem értettek meg teljesen, és Velazquez valószínűleg a „Borghese Hermaphroditus”-ra alapozta kompozícióját.
Annak ellenére, hogy nyilvánvalóan éppen felmásztak a szikla puszta felszínére, és hosszú, sötét köntösbe voltak öltözve, úgy tűnt, egyikük sem izzadt meg. Gabby a földre rogyott.
Aztán egy pillanatra elmosolyodott, vagy a legközelebbi mosolyt, amit valaha láttak tőle.– Ne felejtsd el – mondta a naiad –, mi mindig figyelünk. Diadalmas csúnya pillantás játszott mindkét arcán. Az Ida-hegy zöld lejtői leereszkednek az Égei-tenger meleg kék vize felé.

Legjobb társkereső oldal külföldön

TOP