Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
&

#39;Tényleg? azt'- kérdezte. Nem akartam problémát okozni, de ez annyira természetesnek tűnt." "Szerinted meddig hagyja még Walter ezt" kérdeztem. ki közülük, majd Walterre nézett. Tartottam, hagytam, hogy kilovagolja. Úgy tűnt, nagyon izgatott az ötlet.

Megkérdezte, hogy jártam-e itt, én pedig igent mondtam neki fekete és poli társkereső. Szó nélkül a kezébe fogta az arcomat és egy hosszú, mély csókkal üdvözölt.– Gondolom, ízlett a brownie – mondtam, amikor elhúzódtunk egymástól.
Azt hiszem, Walter is szeretne enni neked." Kelly ránézett hogyan lehet megtudni. Magához húzott, leoldotta a rövidnadrágomat, és leengedte a földre.
Bele nyaltam, nyelvemmel a csiklójára forgattam, miközben ki-be csúsztam. Néztem, ahogy a nyelve körbefut a duzzanat gombon, majd ismét beveszi. "Fiú, beszélj arról, hogy ideges vagy, mint egy kurva a templomban!" Kelly és én a legtöbb héten többször is találkoztunk. "Kicsit elgyengült a térde, kedves" kérdezte Kelly Waltert.

Jó érzés volt, és szinte azonnal teljes árbocba kerültem. Megcsókoltam, és elkezdtük felvenni a ruháinkat. Kelly odavezetett hozzá, én pedig könnyedén belecsúsztam a jól lédús köcsögébe. Csak mostanáig nem tudta kitalálni, hogyan közelítse meg a témát velem hogy van-e valaki egy társkereső oldalon. Sokáig mindketten beszéltünk a hűség szükségességéről a házasságban, a játszadozás ellen, minden ilyesmiről. Az étteremben végeztünk, és visszaindultunk Kellyhez és Walterhez a délután hátralévő részében. Kelly lejött a magasból. Könnyedén beszélgettünk, mint mindig. De hadd kérdezzem meg: ha megtette volna javasolta volna, megtetted volna, vagy csak hidegen lecsuktad? Tudom, hogy mindketten vicceltek – legalábbis azt hittem, hogy viccelek – ilyen dolgokkal.

"Imádom, ahogy a farkad érzi, amikor először belép belém" - mondta Kelly, és rám mosolygott, amikor elváltunk a csóktól. Ohhh, ez annyira felforrósít." Ez éppúgy Walter javára volt, mint az enyém.
- Ó, Tom, drágám! „Annyira jól érzi magát bennem a farkad, olyan mély, olyan vastag. "És a számban lévő farkad mindig is megébresztett engem forró – mondta Kelly, és most már folyamatosan az ágyékomba döngölte a punciját.. Mint kiderült, nem kellett aggódnom. Visszatette a lábát a padlóra, és teljes hozzáférésem volt csillogó szeméremajkakhoz.

Fekete és poli társkereső

TOP