Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
T

ermészetesen az a kép, ahogyan a tornatermi rövidnadrágja megfeszül, hogy visszafogja, táplálja most az orgazmusomat, és ezzel ő is nagyon tisztában van. Persze a saját képtelenségem levenni a szemem duzzadt szervéről sem veszett el rajta, és a combomon lecsepegő folyadék is csak elárulta, mi jár a fejemben. arról, hogy beadtam a tablettát. Az is annyira nyilvánvaló volt, hogy többé már nem csak a magazinok képeit használta orgazmusának forrásaként, és amikor elkezdtem utánozni néhány olyan pózt, amelyekről tudtam, hogy élvezi, egyszer csak lecsúsztattam a bugyimat a lábamon, és – dobta rá őket, miközben szemei ​​a szűz puncimból lakmároztak. Olyan könnyű lenne egyszerűen ésszerűsíteni azt, amin most ketten megyünk keresztül, mint a természet furcsa anomáliáját, de az igazság, amit nem tagadhatok tovább, az az, hogy annak a magva, amit most érzek. Az igazi Anyatermészet eljátszotta velem a legkegyetlenebb tréfát, és az, hogy összeálljon egy tinédzser fiúval, akinek a szerve mindig nehéz, mivel az évek óta tartó cölibátus felemészt, túl tökéletes lehetőségnek tűnik ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyjam. De mint kiderült, ezek a fülledt történetek voltak a katalizátorai annak, ami végül összehozott minket, mint szerelmeseket, és mivel szükségem volt arra, hogy érezzem az ölelését az olvasott történetek egy részének látványossága miatt, hamarosan elkezdtem besurranni a szobájába, hogy megkönnyebbülés is. egy kicsit inkább annak a gondolatnak, hogy megadja magát annak, amit valójában akar tőlem.
A Nature-ben nincsenek szabályok arra vonatkozóan, hogy kinek van normális szexuális vágya, szemben azzal, amelyik nem szerepel a listákon, és pubertás korom óta tudom, hogy az enyém messze meghaladja a normálisnak tekinthető dolgokat. Azt hiszem, túl csábító volt megfosztani magam attól, hogy valóban szemtanúja legyek, amikor valami ilyen gyönyörűség megtörténik, és ő sem volt zavarban, amikor ezt előttem teszi. Emlékszem, ahogy hallgattam a nyöszörgést, ahogy folyamatosan lebukott benne, miközben a farka újra és újra teljes hosszában hajtott, ami engem is határozottan feldobott. Addigra persze minden ruhájuk már majdnem elkorhadt, és amikor úgy döntött, hogy teljesen magához öleli meztelenségét, sorsa valóban megpecsételődött.
Mondanom sem kell, nem sokára az én kezem csúszott fel-alá rajta, és persze az ujjai hamarosan ki-be csúsztak belőlem, miközben mindketten küszködtünk a mélyen bennünk erősödő késztetéseinkkel. annyira helytelen volt, hogy többet tegyünk. De az igazság az, hogy vágyom arra, hogy újra érezzem a partnerek szerető tekintetét, és amikor végre átadtam magam Jacknek, és kiengedtem minden legsötétebb vágyamat és késztetésemet, teljesen megdöbbent azon, amibe belebotlott. Azt hiszem, csak ez az adrenalin volt az, ami miatt elkezdtem egyre rövidebb pólót hordani a házban, és ahogy ebben a korban minden lány tudja, olyan könnyű ártatlanságot színlelni, miközben ügyesen kivetjük a csábító hálót a zsákmányunkra.

De egyikünk sem riadt meg, amikor végre elkezdett ejakulálni, és ahogy teljes ámulattal néztem, hogy mi robbant ki belőle, csak tudtam, hogy nem ez lesz az utolsó alkalom, hogy végignézem ezt a jelenetet. Szerencsémre nem használta ki a gyengeségem pillanatát, de mindketten tudtuk, hogy kapcsolatunk dinamikája alapvetően megváltozott oly módon, amit még egyikünk sem ért egészen. Az egyetemista szobatársam egyszer randizott egy igazán hatalmas farka sráccal, és néha, amikor azt hitték, hogy alszom, ott feküdtem, és hitetlenkedve néztem, ahogy lassan eltűnik benne. A Dick ugratása az, amiben Jack azt mondta, hogy én vagyok a legjobb, és Ryan számára nagyon jól lehet, hogy félrelát engem, aki korábban nem is sejtette, hogy létezik. Amit nem tagadhattam, az az a gyengeségem, hogy élveztem a szemük molesztálását, valamint az a tény, hogy mindkét úszónadrágjuk kidudorodik, és persze azóta sem engedem meg magam. De az a régi félelem attól, hogy lelepleznek, nem engedné, hogy ez megtörténjen, de most már nem vagyok olyan biztos benne, hogy képes lennék-e uralkodni magamon, ha újra ebbe a helyzetbe kerülök.„Ezt szeretném” – csak ennyit mond, miközben testünk nyilvánvalóan azért küzd, hogy fenntartsa ezt a kínos fegyverszünetet, amely alatt egy örökkévalóságnak tűnő pillanatig éltünk.– De először azt akarom, hogy menjünk el a marsallokhoz, és szerezzünk be néhány dolgot – mondom, miközben nézem, ahogy az arca lassan feloldódik a csalódottságban a gondolattól, hogy úgy kell elkísérnie az anyját a ruhavásárlásba, mintha újra gyerek lenne."Talán szerezhetsz egy új fürdőköpenyt" - válaszol azonnal, miközben a gondolatok, hogy lecseréljem a régi, elhasznált bokáig érőt egy sokkal rövidebbre, megtöltik a fejem, mivel a szemem képtelen kiszabadulni a kígyótól, aki teljesen elvarázsolt. Még most is emlékszem az arcára, ahogy hosszú vékony lábaimat olyan csábítóan kitártam neki, és ahogy szó szerint felrobbant attól, amit mutattam neki, csak tudtam, milyen jó érzés, amit együtt csinálunk hogyan lehet megtudni.
Talán amiatt, amivel fiatal lányként otthon találkoztam, az megmagyarázhatja, hogy miért van bennem ilyen csavaros oldal, és annyira izgalmasnak találtam őket nézni, mintha a jelenlétem valahogy a szeretkezésük részévé vált volna. Még most sem vagyok egészen biztos benne, mennyi ideig álltam ott bénultan, ahogy az izgalom és a sokk érzelmei feldúlták érzékeimet, és ahogy felajánlottam neki valamit, amit a társai annyira áhítoztak, végre eljutott a tudatomig a futás gondolata. De az egész nyár rendelkezésére áll, hogy felfedezzem az élet egy olyan oldalát, amelyet olyan kevés nő tapasztalt meg, és az egyetlen dolog, ami most megfordul a fejemben, hogy úgy fejem meg, mint a szigeten megkínzott anyát. csak néhány hét, mire csak a bugyim volt rajtam. ami most épül a lábam között. Biztos vagyok benne, hogy minden vele egyidős fiú annyira irigyelte volna, hogy hogyan néz rá a saját nővére szeme, miközben olyan könnyedén simogatta magát újra és újra előttem, és ennek az erős kémiának köszönhetően, amiben voltunk egymásnak.

Elképesztő módon eleinte úgy viselkedett, mintha nem lenne jelentősége annak, hogy mire jutott, de később, ahogy végigsétáltunk a bevásárlóközpontban, ahogy már ezerszer tettük, mielőtt hirtelen azt mondta, hogy találkozót fog egyeztetni Dr hogy van-e valaki egy társkereső oldalon. Mintha teste azonnal láthatatlan kapcsolót váltana ki, amikor a tagja elkezdi felszívni magát a vérrel, amelyet szíve dühösen pumpál, hogy kitöltse hosszát és kerületét, és a szégyennek vagy szégyenkezésnek semmi nyoma sincs a részéről. bár én egy parányi madár voltam, aki egy olyan lény szemébe meredt, aki nem mutat kegyelmet neki.„Talán” – hallom magam olyan megdöbbentően kacéran válaszolva, hogy még engem is meglep.

Hogyan lehet megtudni

TOP