Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
S

zóval, ahogy ott állok rövidnadrágommal a bokám körül, a farkam a hasadba bök, a melleid pedig rám nyomódnak, megfordítalak, hogy a segged hozzám dörgölődjön, és a melleid simításából és szorításából mindkét kezed lefelé csúsztatva az oldaladon, lehajolva, hogy harapdálja és szívja a fülcimpáját, végighúzza a szemérem szakaszát a rövidnadrágon keresztül, nyomást gyakorolva a puncira, miközben felfelé húzom a kezeimet... Elmentünk fagyizni, persze, aztán kimentünk autózni az erdőbe. néhány perc múlva kiszáll, és felszólítja, hogy szálljon ki a teherautóból kerékpáros társkereső alkalmazás. Felemelem a kezeimet a seggeden, és lehajolok, hogy megcsókoljam mindegyik arcát. "Meg kell szereznem magamnak az orgazmust, vagy megbaszod ezt a szűk, forró puncit, uram? Bassza meg, és csinálja én cum, kérlek!.
Megfordítalak, hogy oldalra ülj az ülésen, és odahajolok, hogy megcsókoljalak a nyakad tövében, kezeimet csípődtől felfelé húzva az oldaladon, feszes melleidet a kezembe simítsam, finoman megcsípve mellbimbók megkeményedése a melltartón keresztül... Hogy elterelje a figyelmemet, egyik kezével megragadja a farkam tövét, fejét rám billenti, másik kezével mélyebbre húz a fenekemen... Amikor azt hiszed, hogy nem tudsz tovább csemegézni, úgy érzed, hogy az ujjad a feszes seggfejedhez nyomul, amely jól be van kenve a punci levétől.

Most a hőség, amióta megpofozlak, kezdi érzékenyebbé tenni a puncidat, és úgy érzed, hogy felgyülemlik az orgazmus. Felnézel rám, és lassan felhúzod a nyelvedet az alsó részen, körbeforgatod a hegyét, és hangosan felnyögsz, miközben erősebben megcsípem a mellbimbóidat. Kicsúszik a teherautóból, és megtámasztja magát, miközben az ülés fölé hajol. A stimuláció több, mint amennyit egy kis idő után elbír, és sikoltoztok, miközben harmadszorra cukikodtok, rám spriccelve. Lassan húzom fel és le a nyelvem a puncidon, miközben lehozlak az orgazmusod magasról, végül elhúzom, ahogy nyögdécselek, ahogy az ujjaim elhagyják a testedet. Megragadom egy ökölnyit a hajad, és elkezdem kibaszni a szádat, húzni. Amíg a csattanóval tapogatok a rövidnadrágodon nyúlsz magad mögé, hogy megragadd a farkam art, szereted a tapintást a kezedben, kemény, mégis puha, hő sugárzik a tenyeredbe, ahogy érzed, hogy lüktet a pulzusom, egyre gyorsabban veszed. Szívom a csiklódat, és felnyomom a nyelvemet benned, felnyúlok, hogy megragadjam a melleidet, szorítva, miközben a nyelvemet a csiklódhoz simítom. Visszanéz rám a válla fölött, és a legjobb ártatlan pillantást vetve azt kérdezi tőlem...

Kerékpáros társkereső alkalmazás

TOP