Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
V

alentin napra adtak nekem egy imádnivaló macit, amit az ágy felé fordítottam a polcra.. Nehezen lélegezve fekszem, és elkezdek kuncogni. lenyelni minden forró spurt, többet akar.És Davin olyan erősen beszippantott a fenekembe, hogy belülről kifelé éreztem, az érzés, amitől olyan nehéz orgazmusra késztet, hogy a saját krémes bőröm bevonja a belső combomat... Beaux elmeséli, hogy tegnap mindketten a telefonjukról figyeltek, és mindketten a fürdőszobában önkielégítéssel végeztek a munkahelyen és az egyetemen.
magyarázd el Tudtam, hogy a mackó egy fényképezőgép, és nagyon élveztem, hogy engem néznek... Davin most már teljesen bennem van, és a hegyéig kihúzódik, szinte finoman visszalökve magát belém.
Felnyögök elhagyatottan, és visszanyomom a seggem oda, ahol lennie kellene. Másnap, amíg dolgoztak és órákon voltak, mindenképpen megírtam nekik, hogy mennyire hiányoztak, és azt kívántam, bárcsak eljöhetnének velem aludni. Feltétlenül feküdtem az ágyon, és széttártam a lábaimat, hogy jól lássam a macit, és lassan elkezdtem masszírozni a bizsergő krémet a mellbimbómba és a csiklómba, miközben halkan nyögtem. Aztán bementem a hálószobába és levettem az összes ruhámat, elővettem a két kedvenc üveg vibrátoromat, a síkosítómat és a kedvenc bizsergő krémemet. Nem telik el sokáig, és olyan keményen megbasztja a seggem, ahogy csak tudja speed dating lehigh valley pa. Térdre borulok a kezemmel.

Ha a kezei kenőanyaggal simogatják a farkát, akkor a farka fejét a fenekemhez nyomja, égő érzés tölt el, ahogy dörzsöli a csiklómat és Zihálom Beaux farkát, ami kibaszotta a számat.

Speed dating lehigh valley pa

TOP