Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
B

ecsúsztatva éreztem a nedvességét, de nem a szokásos irányból. Matthew Faulk."Igen, a csapat egyébként a nemek arányát tekintve is nagyjából megfelel" – javasolta Tiffany Carter, a kutatótársam.– Isten hozott a csapatban, Leah!Rámosolyogtam;Tudtam, hogy megértő lesz."Nos, ez lenyűgöző" - mondta az egyik férfi munkatársam, kissé idegesnek tűnt.– Befejeződött az átalakítás?– Nos, nem tudok a szaporodási képességekről, de Clara úgy tűnik, teljesen elégedett azzal, hogy a szexuális anatómiám 100 százalékban női, és megfelelően működik – kuncogtam, és sok döbbent arcot kaptam nyersességemen.– Amikor azt mondod, hogy az anatómia.. hogyan kell helyesen online randevúzni. Felálltam, hogy kimenjek a konyhába, de Clara megköszörülte a torkát, és várakozóan nézett rám, ismét széttárta a lábát és gyorsan megsimogatta a punciját.– Bocsásson meg, szerelmem, de tényleg azt hiszi, hogy ezek után a kiállítás után megengedem, hogy bármivel kezdjem az ebédet, csak az én csepegő köcsögömet előételnek?Elpirultam, és elindultam felé, és a térdemre telepedtem a combjai közé.– Milyen ostoba tőlem. A háta ívelt, a gyönyörű selyemblúzom pedig átázott, amitől kicsit a puncijába vihogtam. Sziasztok!Szóval egy kis szünet után, hogy más történeteket írjak, izgatott vagyok, hogy újra ezen dolgozhatok!A már közzétett fejezetek átdolgozásával és szerkesztésével kezdtem. Látod?– kérdezte reménykedve, és a telefonáló hölgyek felháborodott tiltakozási kórusa hallatszott.– Komolyan megkértél egy nőt, akivel együtt dolgozol, hogy villogtasson?– követelte Tiffany, arcán felháborodás és düh.– Te szakszerűtlen... Alapvetően azt mondtam nekik, hogy a hormonterápiákkal játszadoztam, és úgy tűnt, az egyik nővé tett.

Mindannyian tanácstalanok voltak ennek megvalósíthatóságát illetően, és kellett némi meggyőzés, hogy elhiggyék, de nagyon konkrét részleteket tudtam az életükről, és végül mégis elfogadták."Ezt meg kell szokni, de semmi ok arra, hogy ne működhetne" - tűnődött a rendező, Dr. Hozzáadtam egy második, majd egy harmadik ujjat, és csak ezután kezdtem érezni, ahogy a hüvelye szorít. Volt egy sor támogató, dicsérő megjegyzés, majd Clara segített átöltözni, arcon csókolt, mielőtt visszament az íróasztalához, és kecsesen leült. A videóm betöltődött, és a képernyő azt mutatta, hogy a csapat többi tagja már ott van."Rendben, nagyszerű, üdvözöllek Leo, most várjunk... Hű, az emberek kezdettől fogva kedveltek gyönyörű nőként, mi?"Szia mindenki. A frissítéseket itt küldték be, de gyorsabban jelennek meg a Kindle-en. A hajam a hátamra omlott, a jobb halántékomtól a hátamig kanyargós fonat tekert.Összességében úgy néztem ki, mint egy gyönyörű üzletasszony!– Nos, azt mondanám, a küldetés teljesítve!– kiáltott fel Clara, és magához húzott egy ölelésért és egy pusziért."Annyira jól nézek ki..." - kommentáltam, és imádtam, ahogy az ingem folyni látszik, amikor megmozdultam."Rendben, így a munkatársaid megnyugtatják a megjelenésed, és könnyebben elfogadnak téged!"– javasolta Clara rám nézve."De most, sajnos, nekem is mennem kell dolgozni.

Könnyedén hozzáadtam egy negyediket, és a lélegzete ismét felgyorsult, és nyilvánvalóan a csúcshoz közeledett.Úgy döntöttem, beletörődöm, és igazán örömet okozok neki, és teljes öklemmel belecsúsztam az egykor szoros járatába. Jól tudom?De mindenesetre az indulás óta elég jól teljesítettem ahhoz, hogy bármikor dolgozhattam otthonról, és ma is ezt választottam.– És tudod, mi a nagyszerű kutatás a hormonok hatásairól?– Hadd találgassak, váltok az ösztrogén- és tesztoszteron alapú testek között, és hülyeséget csinálok?– kérdezte reménykedve.- nevettem, mosolyogva a lelkesedése miatt.– Bezár, az átalakuló részre gondolok, de a kibaszott butaság valószínűleg inkább személyes időtöltés. ellenőriztem a nyújtómunkát, amit rajtam végzett - nevetett -, és egészen biztos vagyok benne, hogy átmentél a méhnyakon, és bejutottál a méhembe.
Mindig is kissé esetlen volt a csapatban lévő nőkkel, és úgy tűnik, most már én is élvezhetem ezt.– Tudjuk... - elhallgattam, majd finoman folytattam a nyalást.– Igazad van, várhatnak egy percet!Clara zihált, és visszabújt a puncimba. Van egy videohívásom. Clara nyögésére ébredtem, nyilvánvaló és magasztos szexuális örömömben. Sok szóváltás után a tükör előtt álltam és ellenőriztem magam. A tanulmány lenyűgöző eredményeket hozott, és könnyen belemerültem a munkámba, mígnem felbukkant egy értesítés, amely azt mondta, ideje bejelentkeznem a találkozóra. Weboldal adminisztrátora volt egy népszerű webtárhely-szolgáltatásnál, és segített kis cégeknek az első webhelyek létrehozásában és karbantartásában.Érdekes munka volt, sok vicces történettel. Látták a gigantikus, csodálatos cicid, és biztosan tudják, hogy minden részét megnyaltam és megkóstoltam vita gyors társkereső. Tényleg olyan meleg volt?– kérdeztem kacéran, és beköltöztem, hogy megszagoljam az izgatottságát."Öhm, nos, az összes munkatársa, akiket ismerek az ünnepi bulikról, és akiket meglátogatok, és mindenki, akit évek óta ismerek, most már tudják, hogy én vagyok a legtisztább 10 emberrel, aki valaha a Földön járt. – Nem, nem, jól van – mondtam nyugodtan."Ez egy kicsit megdöbbentő, és azt hiszem, ez egyfajta releváns az általunk végzett munkához. Persze, Mark, de csak most" - tiltakoztam a szememet forgatva.
Mindketten kiráztunk egy orgazmust, élvezve a kölcsönös öröm érzését, majd felöltöztünk és az ajtóhoz mentünk. - nyögtem, miközben néztem az öklét, és sugárzik gyönyörű arcáról a tudat, hogy örökre az enyém.– De beszélnünk kellene, és kitalálni néhány dolgot?– kérdeztem, nem akartam félbeszakítani, hátha egy tekercsben van.– Jól hangzik, édesem!– mondta Clara, és lehúzta magáról csepegő kezét, és megkínálta, hogy megkóstoljam, amit lelkesen meg is tettem."Köszönöm drágám! De mindenesetre rá kellene jönnünk, hogy nem haltál meg..." – javasoltam, mire ő felnevetett.- Tudod, ma reggel arra gondoltam, miközben...

Hogyan kell helyesen online randevúzni

TOP