Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
A

ztán ott voltak a közös dolgok. Ritkán fordult elő, de ha Donna olyasmit tett, ami különösen idegesítette Valt (véletlenül vagy szándékosan), Donnának csak mosolyognia kellett, és azt kellett mondania, hogy szereti – vagy duzzogva bocsánatot kérnie –, és megbocsátást kapott.

Igen, ifjú házasok.Ők a főszereplőink.......... Jobb!Azt.
A többit kicsomagolták, vagy még be kell szerezni. De az utolsó dolog, amit tenni akart, az volt, hogy elfojtsa Donna lelkesedését, méghozzá egy egyszerű hitelkártyával.
te kis ördög... Én sem barátkozom senkivel a konyhádban.Újabb levegőt vett, és belevetette magát: – Tulajdonképpen azt hittem, nem engednek be az értékes konyhádba.– Drágám, tudod, hogy ez csak akkor van, amikor én főzök – mondta Val, és belezuhant a másik La-Z-Girlbe."Az ég tudja, hogy elég ember rohan át az étteremben. ahogy egyszer... Ledobta a kártyát az asztalra, berohant a konyhába, és a karjába vette édes menyasszonyát.
A szupermarkettől öt háztömbnyire lejjebb az autópályán, és a külvárosi kanyarban a 301 NW 3rd Avenue felé egy lime-zöld Bogár kocsikázott. Feltörjük, de még sok a kicsomagolásunk, amint az az összes dobozon látható.(D) Nagy öröm, hogy itt vagy.
Kiterjesztették a meghívást. Harminc másodpercenként újra beleszeretett Donnába.– Te vagy a tökéletes.– Nem, TE az vagy – kuncogott Donna, és visszatért a telefonhoz. Mielőtt észrevették volna, letérdeltek a csempepadlón.– D… Donna, édesem!– csipkelődött Valerie a csókok között.– Még el kell raknom a többi élelmiszert!Úgy gondolta, hogy képes lesz egyszerre kivenni és eltenni a dolgokat. Donna hajlamos volt feladni, ha valami rendkívül sokáig tartott. Kötelességemnek érzem, hogy figyelmeztesselek: meglátogatjuk őket valami, uh...
Ráadásul nem szexelhetünk a konyha padlóján!"– Dollface, ez a mi házunk – erősítette meg Donna, és birkózott vele, és úgy dörgölődött hozzá, mint egy cica."A konyha padlóján bármit megtehetünk, amit csak akarunk! Játszhatnánk a Zsarukat és rablókat, ha úgy éreznénk!... – Valerie elolvadt szívvel fordult vissza. Ismét a hangszóróra kattintott, és tárcsázta a kártyán lévő számot. Amikor meglátogatjuk Valerie-t és Donnát, légy diszkrét. A másik..........
Valerie ezalatt a hálószobában volt, és levetette a ruháit. Amikor ajkaik érintkeztek, minden más eltűnt a világon.Összepréselték testüket, csókolóztak, nyüzsögtek, ölelkeztek és tapogatóztak.

Amikor észrevette, hogy Donna bejön, csábítóan biccentett.– Te piszkos lány... Ez a 301 NW 3rd Avenue, más néven az ifjú házasok, Donna és Valerie O'Hanlon otthona. Ha Donna szomorú volt, Val leesett vita gyors társkereső. tizenkettő... Tekintete a komódra esett, ahol szeretett menyasszonyának fotója kihívóan mosolygott rá. Látva, hogy Valerie bejön, felsikkantott.– Istenem, végre megjött!– ismételte meg a lány."Hiszed? Milyen fantasztikus ez?!"A felesége a konyha felé rohant. Türelmesen várt.
éppen ellenkezőleg, valójában.""Ha szeretné tudni a hitelpontszámát, nyomja meg a 3-ast, vagy mondja azt, hogy "Igen", most."Donna összevonta a szemöldökét."Igen, először engedélyeznem kell, mielőtt ténylegesen hitelpontot kaphatnék, telefon.""Ha további lehetőségeket szeretne hallani, nyomja meg a 4-es gombot, vagy mondja azt, hogy "Igen", most.". (V) Egy ideje valami... Utolsó pillantásra kiderül, hogy.. a társkereső szó meghatározása.

Ez a színhelye a mai történet egészének..........

Vita gyors társkereső

TOP