Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN

Mivel egyikőtök sem fog ezért fizetni, szabadon alkalmazhatok néhány unortodox módszert." kacsintott. Elmondta neki az ötletét, arra az esetre, ha meg akarná vétózni. Nem csak az igazgató volt.Ő volt a mestere.Észrevette, hogy a blúza kezd kiszáradni, ezért levette. Ez különösen a The Director's Brother három fejezetét követi. A nővére, Sandy egy nyugágyon ült mellette, és szórakozottan csóválta a fejét.– Lucy, szükségem van rád, hogy időpontokat foglalj – mondta Cat, és megpróbálta a találkozót rendbe tenni.– Cecily is, van egy íróasztalom a számodra. Természetesen nem csinálnánk egymást. Az igazgató és Dante között az a különbség, hogy az igazgatót érdekli a beleegyezés." "Huh.És ha a férjem ok miatt elválik tőlem, és kimegyek az utcára, mit használ ez nekem? - kérdezte a nő. Az, hogy te exhibicionista vagy, nem jelenti azt, hogy én is az vagyok."– Igen. Vannak vendégszobák, és megteheti. Szexi hangulatot szeretnénk ösztönözni, de a jövőben egyik szabály sem érvényes. Bőr hevederek, ha szeretitek. Ha nem szeretted a tisztaságban lenni, vagy nem akarsz ingyenesen elérhető lenni, akkor a jövőben nem leszel." A közönség bólintott, majd egy nő, egy csinos, fiatal lény. Görbült szőke nő,bizneses ruhát viselt,bár A blúzt kigombolták, hogy sok dekoltázs látható legyen 46 éves férfi randevúz egy 30 éves nővel. Mosolygott.– Ő irányítja az enyémet, és én így szeretem.– Mmm – mondta Flora, és úgy tűnt, osztozik Cat irányítószeretetében. George Larriman, aki ott volt a nézőtéren, a medence és a hozzá kapcsolódó kastély tulajdonosa volt. Férfiak, ha otthon uralkodásra vágytok, azt is meg lehet oldani. Hölgyek, ha tetszett, hogy igény szerint elérhetőek voltak, meg tudjuk oldani. Minden történet "A rendező"-vel kezdődik, és valószínűleg abban a sorrendben a legjobb olvasni, ahogyan megírták.Örömmel írtam ezeket a történeteket, és remélem, te is élvezted az olvasásukat.– Köszönöm mindenkinek, hogy ma itt voltatok – kezdte Cat.
Az igazgató mindenkit jobbá tesz, és nem mindenki vágyik arra, hogy rabszolga legyen. De Dante irányította George-ot, és ezért szabad uralma volt. A csend megnyúlt, miközben Sandy figyelte a sorok mozgását. Persze lenne ott egy kis móka. Azt akarom, hogy az igazgató vizuális lakomát tartson minden alkalommal, amikor kijön a szentélyéből körülnézni."Lucy felállt, mindenki felé fordult, és lehajolt, megvillantva a dekoltázsát."Uraim, öltözz fel a hölgyeknek, akik itt vannak. Bármikor a kanapén ülnék érte" – mondta az egyik férfi társkereső oldalak hatvanas évek felett.

Hála az igazgatónőnek, minden alkalommal eljött, amikor bárki mást is megdicsért. Lucy Fisher, és mindannyian egyeztetnek vele találkozókat. Tudom, hogy mindannyian azt csináltátok, amit Dante parancsolt.
Néha ő az, néha Cat."– Azt mondtam, talán. A megmaradt nők többsége kísérő volt, felbérelték az egyik partijára, és később is ott tartották őket. Az igazgató úr sokáig egyedül él, félt, hogy ereje túlságosan megnehezíti a körülötte lévők szabad akaratát. Dante elküldte Bambit, hogy beszivárogjon az igazgató működésébe, és azt mondta neki, hogy számoljon be arról, mely nők szolgálják az igazgatót. Van itt elég nőnk.

"Ő Dr. aludj át, ha akarsz. Eközben Dante készpénzes tehénként használta a férfiakat, és megkérte a feleségeiket, hogy tisztaságban tartsák őket, amikor nem voltak itt. Julie Ann visszaúszott a húgához, és felkapott egy törülközőt, hogy megszárítsa magát.– Elég sok nő – mondta Sandy.– Kíváncsi vagyok, lesz-e ideje az igazgatónak valamelyikünkre."Elfoglalt lesz, az biztos.

És most nagyon elfoglalt. Ha domináns nő vagy, akkor uralni fogsz valakit, aki ezt élvezi – csak nem feltétlenül a férjed felett, ha ő nem szereti.
Öltönyök, szmokingok.

46 éves férfi randevúz egy 30 éves nővel

TOP