Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
S

zeme becsukódott, feje finoman egyik oldalról a másikra forgatta. Néztem egy leszbikus hármast egy ideig, majd egy biszexuális hármast egy fekete férfival a hátán, egy nővel az arcán, miközben egy fehér srác tartotta a bokáját, és feldugta a seggét. A másikat a pici mellére tette, és arra késztetett, hogy húzzam a mellbimbógyűrűjét. Feszültsége közelebb vitt ahhoz a ponthoz, ahonnan nincs visszatérés, és gyorsabban kezdett lélegezni.

Egyet a csupasz puncijához húzott, és arra késztetett, hogy elkezdjem dörzsölni a csiklóját. Ahogy kiértünk, éreztem, ahogy körmei fel-le gereblyéznek a hátamon és a fenekemen, és tudtam, hogy vörös foltok lesznek, mire végeztünk. Ketten együtt keltünk fel, és bementünk a fürdő főépületébe.

Az arckifejezése zárkózott volt, szinte unott társkereső alkalmazás alternatív leute. De ez egy ritkább fajta nő volt, aki megtanulta szeretni.

Attól a pillanattól kezdve számomra ő lett a "Punk Girl". Lenyúlt, és elkezdte ujjongani a csiklóját, és rángatni kezdte rajta a gyűrűt. Sara elmesélte Grace-szel és Renee-vel folytatott tevékenységének minden részletét, majd egy olajbogyó bőrű fiatal olasz ménessel, aki közvetlenül azután érkezett, hogy elmentem. Tudtam, hogy mit jelent számomra, ezért a számba vettem átszúrt mellbimbóját, és nyelvemmel simogatni kezdtem a meleg, puha, hideg, kemény fémmel átrakott húson.
A mozdulat dühös volt, a keze pedig elmosódott. Egzotikus külseje és feltűnően feszes puncija fokozta a feszültséget az ágyékomban.

Ezután hagyta, hogy a farkam kicsússzon a szájából, és a nyelvét pontosan odadugta, ahol az alap találkozott a golyókkal, és lassan, érzékletesen felnyalta a fej minden egyes merev centiméterét. Az egyenes szex, a leszbikus szex, a melegszex, a csoportos szex, az orális szex, az anális szex és minden más szex minden irányban megtörtént. A Punk Girl csak egy gonosz mosolyt küldött rám, mielőtt bekapcsolt egy forró spray-t, és maga alá vont. Volt legalább egy tucat pár, hetero, meleg és leszbikus, akik szarták és szívták egymást, és több nagyobb csoport is. Sara és én mögötte mentünk, és amikor áthaladtunk a dupla ajtón, olyan volt, mintha egy Caligulából készült jelenetbe mentünk volna.
Majdnem eljöttem, hogy elolvassa ezt… a fejezetre 13 mmmm. Vajon az én tekintetem vonzotta a tekintetét, tűnődtem, vagy az vonzotta, hogy vonzódom hozzá?Nem volt szép a hagyományos értelemben, de volt benne valami titokzatos, egzotikus tulajdonság. Ahogy elment, láttam még egy tetoválást;egy nagy vörös és narancssárga főnix a hátán.

Egy darabig hátradőltem, és csak élveztem az érzéseket. A szemeim hátrakerekedtek, ahogy az eufória szétáradt a testemen. Csak el kellett fordítania a fejét, hogy valami újat lásson.
Alig várom, hogy elérje azt a pontot, ahol könyörög az egyik ménesnek, hogy bassza meg. Lábait a csípőm köré fonta, és minden lökésnél egy rövid szenvedélykiáltást adott. Sűrű haja koromfekete volt, kivéve egy kék csíkot a bal halántékánál, és a fejbőrének két hüvelyknyi részét a jobb füle fölött kopaszra nyírták. Figyelmeztetés nélkül megállt, kissé széttárta a lábát, és ötven ember között maszturbálni kezdett new jersey társkereső szolgáltatás. nyalogattam az álmaimat, és arról álmodoztam, hogy egy másik férfi mellé szarnak, akit egy pántos nővel szarnak... Egy pillanatig körülnézett, de aztán a tekintete találkozott az enyémmel. Amikor már elég közel voltunk ahhoz, hogy megérintsünk, beszélni kezdtem. Szemeim tágra nyíltak, amikor egy meleg folyadék permetezett ki a köcsögéből a hasamra, és néhány másodperc alatt beborította. Együtt sétáltunk vissza a "Fürdők" feliratú boltíven. De aztán megláttam őt.

Egy percig csak feküdtünk egymás izzadtságában és izzadságában, miközben a lélegzetünk lelassult, és az élvezet meleg izzása visszahúzódott.

Társkereső alkalmazás alternatív leute

TOP