Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
V

acsora után Pam bevitte a pohár borát a hálószobába a két párral társkereső oldalak queensland. Miután Mark mélyen a lány belsejébe temették, Robin megparancsolta Jimnek, hogy vegye elő a kenőcsöt, és bassza meg a fenekét.– Ez már nagyfiú – biztatta Jimet, miközben hátralökött, hogy mélyebbre vigye.
Maureen amennyire csak tudott, a poggyászmegőrzőhöz gázolt. Időnként meghívtak olyan barátokat, mint Pam, hogy csatlakozzanak hozzájuk egy kis szexuális játékra. Mark simogatta Jim labdáit, és ismét kezdett kemény lenni. Pam és Mark már együtt zuhanyoztak, amikor Jacqui felsikoltott az orgazmusától. Ott kezdett találkozni Pam testvérével, Phillel, aki Philadelphiában élt társkereső postafiók lv index.
Ha egész nap katétereket ragasztanak a srácok farkára, az rohamosan öregszik."– Fogadok, hogy igen – nevetett Maureen.– Veled maradhatunk, ha kijövünk?– kérdezte a barátnőjét.– Vagy kérdezzem meg anyámat?– Az ágyam rátok vár – mondta neki Pam."Gondoskodtam arról, hogy szerezzek egy kaliforniai királyt, amikor ebbe a lakásba költöztem" - magyarázta.– Remek – válaszolta Maureen.– Találkozunk pár hét múlva.– Viszlát, barátnőm – fejezte be a hívást Pam. Bekötött szemmel Pam csak azt érezte, hogy Mark az arcára fröccsent.- Ó, isten, a francba!Mark kikapcsolta a TENS egységet, és leszedte az elektródákat Pam melleiről, miközben kimerülten feküdt, és próbált levegőhöz jutni.– Hát nem ez volt életed legintenzívebb húsz perce?– kérdezte Jacqui, miközben Robin lenyalta Pam arcáról a férje cumiját. Mindenesetre köszönöm."„Úgy hallom, ön nagyon jó ügyvéd lett” – fordult Bob hamarosan leendő vejéhez.– Nagyon jól vagyok – válaszolta Phil."A legnagyobb védelmi vállalkozók közül néhányat kaptam ügyfélként" - magyarázta tovább.– Miután néhány héttel ezelőtt beszéltem Pammel, Philnek egy mesés ötlet állt elő – szólt közbe Maureen vidáman."Mivel sok ügyfelem működik itt, Phoenixben és Új-Mexikóban, meggyőztem cégem partnereit, hogy jobban kiszolgálhatom őket, ha közvetlenebb vagyok velük, ahelyett, hogy a keleti vállalati vezetőiken keresztül dolgoznék" - folytatta Phil.„Irodát fogok nyitni itt, Tucsonban” – fejezte be.

Ez a történet a Winter Holiday Story verseny nevezése. Nagyon szeret téged."– Szeretem őt és téged is – sóhajtott Pam.– Komolyan el fogom gondolni a dolgot.– Maga ápolónő – mondta a legjobb barátnője –, bárhol elhelyezkedhet.– Igen – válaszolta Pam."Remélhetőleg valami más, mint egy urológus rendelő. Jim farka meglágyult, és kicsúszott Jacqui-ból, valamint néhány csepp kevert cuccuk.– Fenn vagy már?– kérdezte Susan, Pam anyja, amikor felhívott karácsony előtti csütörtök reggel.– Igen, anya – válaszolta Pam.– Órák óta fent vagyok, izgatottan vártam, hogy lássam Philt és Maureent.– Tíz perc múlva érted megyek, és indulunk a reptérre – erősítette meg Susan.

Pam ébredt fel először, és észrevette Mark reggeli fáját. Köszönöm és kérlek szavazz.- Hé, barátnőm – vette fel a telefonját Pam.– Hogy jön a gyerek?– kérdezte legjobb barátnőjét, Maureent. Amikor elhagyták lakásukat kelet felé, már esett a hó. Robin sikolya felerősödött, ahogy az öröm és fájdalom hullámában orgazmust kapott. Phil és Pam is odahajoltak, és hosszan, szenvedélyesen csókolták a lány ajkát, mielőtt bementek a hálószobába. Ez volt az a durva mód, ahogy Pam szerette a szexet.
"Amikor tinédzser voltam, csak az anyámra tudtam gondolni. Pam nem tudott sikítani, Mark farka öklendezte, miközben orgazmust szerzett, Mark kihúzta magát, Robin pedig megragadta a farkát, hogy végezzen vele. Philre és ránk bízták, hogy eldöntsük, akarunk-e velük és egymással lenni."– Ez igazán figyelemre méltó – tette hozzá Robin.– Szerintem Franket és Susant soha nem nyomták el bármi miatt.– Természetesen nem szexuálisan – fejezte be a gondolatot Mark.

Társkereső oldalak queensland

TOP