Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
S

tark?"Regina nevetett.– Ha tényleg ezt kell kérdezned, akkor talán nem kellene itt lenned.

Hamvasszőke haja, meleg szeme és észrevehető domborulatai a szomszéd lányt kölcsönözték neki, ami miatt néhány munkatársa alábecsülte. A találkozó hátralevő része lopott pillantások és színlelt érdeklődés homályában telt el. Regina elmosolyodott, és megfordult, hogy átadja a poharat Catnek, mielőtt öntött volna magának egy másikat népszerű társkereső webhelyek az Egyesült Királyságban. Az irodája ajtaja kinyílt, amikor az első borostyánsárga folyadékcseppek az üvegbe fröccsentek.– Kér egy italt, Ms. Nekem...
Szótlanul leült, és összefonta a kezét az ölében.– Azt hiszem, meg kell beszélnünk valamit – mondta Regina.– Amikor elkaptalak a fürdőszobában, azt mondtad, hogy rám gondolsz. Regina nézte, ahogy belép a konferenciaterembe, és mosolyát a kávéscsészéje mögé rejtette. Regina már észrevett benne egy csipetnyi ellenállást. Regina megvárta, amíg a blúz a padlóra kerül, majd hozzátette: – Tegye fel a szoknyáját.

Nincs promóció."Cat megborzongott a könnyű érintéstől.– Nincs szívesség – ismételte bólintással. Cat habozott, de úgy tett, ahogy mondták neki, miután rájött, mit akar Regina."Mint ez?"Regina dúdolta.– Már vágyott arra, hogy így lássanak, igaz?"Mint micsoda?"kérdezte Cat. Sajnos gondolatai óhatatlanul még zavaróbb fordulatot vettek, és azon kapta magát, hogy azon töprengett, hogy Cat milyen hangokat ad ki az ágyban. Regina lenyelte türelmetlenségét, és megpróbált emlékezni arra, hogy Cat ugyanolyan jó, mint az övé. Megengedhette magának, hogy pihenjen egy kicsit. Kétség sem férhetett hozzá, hogy Cat választása szándékos volt, az övé pedig egy kiszámított engedelmesség.
Regina kisimított egy gyűrődést a nadrágjában. Regina úgy döntött, megkíméli őt a kellemetlenségektől.– A Meritage étterem – mondta elutasítóan.– Péntek este. Nyelve kinyílt, hogy megnedvesítse az ajkát, miközben Cat kihúzta csillogó ujjait a bugyijából. Mintha megérezte volna, hogy figyelik, Cat felnézett, hogy találkozzon Regina pillantásával, és egy pillanatig visszatartotta, mielőtt elfordult.Éppen elég merészség volt a szemében ahhoz, hogy elmondja Reginának, hogy nem olyan passzív, mint amilyennek látszik, annak ellenére, amit a testbeszéde sugall. Az iroda előző lakójához tartoztak, és Regina úgy döntött, hogy megtartja őket, amikor felfedezte, hogy a potenciális ügyfelek milyen gyorsan ellazulnak, és egy-két ital elfogyasztása után engedik az őrületüket.
Cat nem válaszolt, de Reginának csak annyi elismerésre volt szüksége, hogy finoman elmozdult a légzése. De nem akarta ész nélkül alávetni magát. Regina tanulmányozta, ahogy a szoknyája a dereka köré fonódik, és észrevette a nedves foltot a bugyiján.– Fehér bugyi?– mondta felvont szemöldökkel. Csináld. Reginának szinte túl sok volt a látvány, ahogy a szőke, enyhén elnyíló ajkakkal és lehunyt szemekkel remegett.

Hátradőlt az ülésen, és hagyta, hogy vádló hang férkőzzön a hangjába."Majdnem olyan, mintha felkészültél volna erre a kis találkozásunkra.

Népszerű társkereső webhelyek az Egyesült Királyságban

TOP