Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
B

elépve a vízpermetbe, ismét hálás vagyok a vásárlásért... A gyerekek a szekción és a padlón voltak, míg Joannak a másik széke volt randevúzni.

Hallottam ezt a visítást Joantól, és tudtam, hogy biztosan itt vagytok" - nevetett.- Gyere, add ide az enyémet – fordult felém, és hívóan szélesre tárta karját. Keményen dolgozott ezért a napon.

Lágy puszit nyomva Rob arcára, kicsatoljam és kicsúszok, megragadom az ételt, és Robnak hagyom az ajándékokat, hogy hozza. Nem elég messze ahhoz, hogy igazán kötekedjek vele. Beth-t 5 évesen fogadták örökbe, amikor a szülei elhagyták. Tudod, ki vagy, és csak te tudsz rávenni erre. Beth teljesen megváltoztatta Joan és Tony életét. Csak arra tudtam gondolni, hogy belém kapom azt a kemény farkat. A legutolsó dolog, amire szükségünk van, az az, hogy jóindulatú vagyok Beth és barátai körül. A főzés nagy része már elkészült, így egy újabb készlet elkészülte után fogtuk a tányérokat és elindultunk befelé.
A ház csendes volt, kivéve a teraszasztalon lévő Bluetooth hangszóróból a zenét. Kellett neki néhány extra perc, mire bejött, a nadrágja már nem mutatott korábbi szorult helyzetét."Meglátjuk, meddig fog tartani" - gondoltam magamban. Lehetetlen nem szeretni Bethet, lelke újra fellángolt a szülei szeretetében, ellenállhatatlan volt. Mindannyian büszkék voltunk rá. Szorosan magához húzott, ajkát a fülemre tapasztotta. Tony a szoknyája alá nyúlt egy libáért, és megdöbbent sikoltozást kapott Joantól, aki összehúzta a szemét, és megpróbált boldogtalannak tűnni... Kicsit több mint tíz éve találkoztunk Tonyval és Joannel, amikor Beth még csak 8 éves volt.

Nem tudom, hiszek-e a sorsban, de ha létezik, akkor biztosan ez volt.„Amilyen gyakran csak tudjuk, találkozunk vele” – csilingelte Tony."Ingázással nincs olyan messze, csak pár óra.""Tudom, csak nehéz. Az idő halad, Beth felnő és elmegy.

Beth szakmai gyakorlatot szerzett az építészeti cégnél, ahol dolgozom, ami segítette a Cornellben való jelentkezését. Határozottan meg fogom büntetni, amiért ilyen kötekedik. Hogy őszinte legyek, mindketten imádtuk. Ez csak egy könnyed, nagyon rövid történet szerelemről, vágyról és barátságról. Mosolyogva kíváncsi vagyok, vajon Rob felfedezi-e őket. Istenem, Rob vagyok, érzi, hogy a mellbimbóim megkeményednek, és lüktető kezd a lábaim között.– A pokolba ijesztettél!Nevettem.- Nem az a hatás, amit reméltem – vigyorgott viszonzásképpen Rob, miközben karjai átöleltek, teste pedig az enyémhez szorított.„Mmmm” – ez volt az egyetlen, amit ki tudtam venni, miközben az erekciója a gyomromhoz nyomódott. Ahogy elértem az ajtót, az kinyílt, Beth pedig vigyorogva elvette tőlem a chilit."Annyira örülök, hogy látlak. ~~~*~~~*~~~*~~~*~~~*~~~*~~~*~~~*~~~*~~~*~~~*~~~ Első próbálkozásom az írásban, amióta egyetemista voltam, és akkor nem voltam jó a kreatív írásban. A mai nap egyike volt az első igazán szép napoknak, amikor kiszállhattam, és helyrehozhattam az udvaron az időjárás által okozott károkat. Ahogy az lenni szokott Joan és Tony bulijain, ő is a grillnél volt, és a húst a legelragadóbb módon égette."Mmmm, ennek remek illata van Tonynak. "A francba" - gondoltam - "csak gyere vissza, és vigyél el..." Néhány pillanat múlva újra beindult az agyam, felülkerekedve az agyamon.
Meztelenül a zuhanyhoz mentem, és hangtalanul kinyitottam az ajtót. Felkaptam a szerszámaimat, felpakoltam a talicskát, és a hátsó ajtó mellé tettem. Meg kell takarítanom, és ez soha nem történik meg, ha itt vagy velem. A csúcson voltak, ajándék nekem, muszáj volt amikor összetörtél. Jó volt látni Bethet ilyen boldognak. Mosolyogva gondolok arra, hogy mi lesz később. Külsőleg én voltam a csábítónő, csuklyás szemekkel és csillogó szexuális vonzerővel.

Randevúzni

TOP