Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
N

em hagyta meg neki a számát, és bár tudta, hogy kimondta a nevét, amikor kinyitotta az ajtót, nem emlékezett rá.
Segíteni kezdett neki lecsúszni az ingéről úgy, hogy kigombolta, és lelökte a válláról. Olyan jó érzés volt, ahogy elkezdtek együtt mozogni, és a lány átkarolta a férfit, a lábait pedig a feszes, feszes, izmos feneke köré, ahogy az elkezdett mozogni rajta. Erőfeszítéseinek kombinációja az volt, hogy a lány zihálva és megremegett szenvedélyében. Nem vette észre, hogy ez volt a második alkalom, hogy a férfi meztelenül látta őt a bejárati ajtajában. Tudta, hogy életmódját a legtöbb ember rosszul fogja megítélni, és néha azon töprengett, mi történt az öreg, konzervatív, csendes, szexuálisan gátlásos Mindyvel. Nem sokkal ezután újra szopta, és olyan kemény volt, mint a szikla, és lüktetett, mire a lány megterhelte, és hagyta, hogy csupasz, kemény farka belecsússzon édes kis, forró, nedves puncijába.

Szája az övére tapadt, nyelvei összegabalyodtak, kezei a mellét szorították és a mellbimbóit csipkedték, lüktető, rángatózó, lüktető pénisze hosszú mozdulataival pedig erősen és mélyen dörömbölte a lányt. Be- és kicsúsztatta a szájába, fel-le csúszott rajta, szája szorosan körülölelte, de nem szoros, nyelve pedig folyamatosan nekimozdult.
Flörtölni kezdett vele, mosolygott és kicsit viccelődött azon, hogy meztelenül elkapta. Mindy azt gondolta, miközben lábadozva feküdt, hogy csodálatos puncievő, és ezt mondta neki. Tipikus kábelköpenyben, kék farmerben, kábeltársaság ingében és nehéz csizmában volt, de nem volt rajta a szerszámszíj. forró ragacsos cum a szájába és a torkába, ahogy szívta őt.
Mindy lenyelte az ejakulátumot, és gyengéden fel-le csúszott a lágyítószáron, és körbenyalábolta, miközben továbbra is szeretett férfiasságán. Körbe-körbe ugrált az ágyon, miközben elengedte a nő nyüzsgő szájának puha, nedves, forró határait. A fej széle kiszélesedett, a nyél kissé balra hajlott, és nagy erek borították, amelyek tele voltak vérrel. Mindy nagyon vágyott arra, hogy megszerezze ezt a gyönyörű fekete férfit.

A combja teteje a férfi labdáit és a részben leeresztett farkának még félig kemény fejét ütögette, a folyadék maradványai pedig a lány sima, selymes bőrére szivárogtak. Kiszállt a fürdőből, felkapott egy cuki melltartót és egy apró g-stringet, majd leült az ágyára a laptopjával, és egy akciós foglalási oldalra ment. Ekkortájt kopogtattak az ajtón, és Mindy felugrott, kikapcsolta a tévét, megnézte a tükörben, hogy kinéz, és az ajtóhoz lépett, hogy bekukucskáljon a kukucskálón.

Két órát ütemezett be, és nagyon kedvesnek tűnt az e-mailekben. A nyelvét és a kezét használta, hogy még több szenvedéllyel és izgalommal gyújtsa fel. Mindy néhányszor fel-le csúsztatta a kezét vastag, kemény szárán, mielőtt előrehajolt chilei randevúzási kultúra.
Aztán lassan felnyomja a nyelvét a férfi golyóira, és felfelé a péniszének hosszú, kemény alján, mígnem ismét engedni tudta, hogy kemény kakasfeje mélyen a torkába csússzon. Lejött a nadrágja és vele együtt a rövidnadrág is, így deréktól lefelé meztelenül maradt, farka egyenesen felfelé nyúlt az ágyékából, a két golyója fölött, amelyek a zsákjában lógtak a nyitott combok között.

Chilei randevúzási kultúra

TOP