Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
R

emélem, még láthatjuk ezt a kukkoló, vérfertőző sagát?Érdekes alaptétel, jól kivitelezett.. A keze és a szája megpróbálta befogni Lynn összes nehéz mellét. Ez az ő magánidejük volt – egy-két órával kora este, mielőtt a fiuk visszatért éjszakai órájáról a város túloldalán lévő egyetemről.

Nem hitte el, majdnem leejtette a borospoharát, miközben nézte, ahogy Lynn felhúzza Bobbyt a combjai közül, és vastag keménységét a dombja nyílásába helyezi. Bobby nem akart hinni a szemének. , lágyan dörzsölve egyik oldalról a másikra, miközben nézte, ahogy David és Lynn dugnak.

Nem volt biztos abban, hogy mit tegyen, csak arra tudott gondolni, hogy megérintse a most dühöngő kemény testét. Ahogy az orgazmusa alábbhagyott, figyelte éjszakai rituáléjuk utolsó lépéseit. Lynn nyögései egyre hangosabbak és hangosabbak lettek, ahogy elkezdte folyamatosan támadni a nedvességét randevúzni a misszió lds előtt. Néhány pillanat múlva Lynn ismét áthelyezte, hogy a szájával végezhessen vele. Szexének lágy, édes illata betöltötte elméjét, és tudatos gondolkodás nélkül lehajtotta a fejét, és megnyalta punci ajkának duzzadt puhaságát.
Egy hosszú percig nézte – aztán a lány látta, amint visszalép a sarok árnyékába. Lehajtotta a fejét, és nyalogatni kezdte a nagy spermiumgömböket. Az elmúlt hetekben megtanulta a szokásaikat és az időbeosztásukat – sőt, egy kicsit unta is a kiszámíthatóságukat. – suttogta az éjszaka csendjébe.
Egy második, nagyon intenzív orgazmus öntötte el, miközben küzdött, hogy felfogja, minek volt tanúja.Úgy tűnik, ez a nyár szórakoztatóbb lesz, mint gondolta. Lynn láthatóan soha nem törődött a kockázatokkal, de David mindig kényelmetlenül érezte magát, amikor Bob a házban volt. Későre járt, és a most hideg levegő kissé lehűtötte, ahogy Lynnről az új hangforrásra fordította a tekintetét. Bassza meg, mint egy ribanc..." Két ujja szét volt tárva csiklójának két oldalán.
Megdöbbentő gyorsasággal tört ki Lynn arcán, a vastag, fehér gömbök lassan csöpögtek a nő meredező melleire. David kilépett a könyvtára zártságából a félhomályos nappaliba.

Az egész környéken madarak töltötték be a fákat és bokrokat, így számos lehetőséget biztosítottak számára, hogy használni tudja a férje karácsonyra ajándékozott távcsövét. Csak azt tudta, hogy el kell merülnie benne. hogyan tudna nem élvezni magát.

Teljesen kerek seggét elhelyezve, egy hosszú, egyenletes mozdulattal határozottan belenyomta keménységét a dombra. Ahogy beállt a sötétség, kortyolt a Chardonnay poharából, és hagyta, hogy szeme hozzászokjon az elhalványuló fényhez. Ahogy kinyitotta a legyét, és kihalászta vastag szárát, teljesen új szemmel kezdett anyjára nézni – nem úgy, mint a szerető szülőre, hanem mint egy nagyon szexuális és kívánatos nőre.

Nagy termetű férfi volt, magasabb és erősebb testfelépítésű, mint a férje. Ahogy Bobby fiatal férfivá nőtte ki magát, egyre nagyobb kreativitásra volt szükség az aktív szexuális élet fenntartásához.

Erős lökéssel bent volt, és vadul pumpált. Teleszkópja lencséjén keresztül lassan az ablakokat pásztázta. Ezen az éjszakán azonban a szerelmeskedés testisége Lynnt teljesen kimerítette..

Randevúzni a misszió lds előtt

TOP