Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
M

osás közben végigsimítom a kezeimet a testemen, masszírozva a melleimet. Mindez újra átfut a fejemben zuhanyozás közben. A szobában szex szaga van.
Csak egy rövid út metróval a könyvtárba.. Ó, igen... Felemeli a szoknyám szegélyét, és érzem, hogy az erekciója még tovább merevedik, mivel nem talál olyan bugyit, ami akadályozná ujjait abban, hogy átsikljanak a borotvált puncimon, és átcsússzon az átázott redőim között, miközben a lábam szétválik, hogy hozzáférhessen a legmagánosabbhoz.

Egy zihálás szökik ki belőlem, ahogy bal kezével megpiszkálja a mellbimbót, míg a jobb oldalával végigfut feszülő hasamon a combjaim találkozási pontja felé. Most már teljesen kontroll alatt tartja a csípőmet, és lassan simogatni kezd ki-be. Tiltakozó kiáltást hallok, és megpróbálok hátranyúlni, hogy megfogjam a kezét. Forró lehelet fújja át a fülemet, nyelve pedig a fülcimpámat simogatja, miközben gyengéden a szájába szívja. Csak az számít, csak a hatalmas húslap a lábai között. Egész idő alatt egy szót sem szólt legnépszerűbb ingyenes közösségi társkereső alkalmazások. A kezei még egyszer körbenyúlnak, hogy megsimogassák a melleimet, én pedig nyögök, ahogy a vékony blúzon keresztül csípi a gyémántkemény mellbimbóimat.

Az orgazmusom áttör rajtam, és a világ felrobban. Ez ugyanaz az álmom, amióta az eszemet tudom.

Bassza meg... A hálóingem és a bugyim átázott. Arca hosszú, sötét hajamba simul, beszívja friss, tiszta illatamat. Hátradarálom a fenekem az ágyékához, hogy bátorítsam.

Legnépszerűbb ingyenes közösségi társkereső alkalmazások

TOP