Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
F

elmértem a helyzetet. Gretchen és Naomi arccsókkal üdvözölték egymást, és amint beértek a nappaliba, Skyler azonnal levetkőzött a tisztaságra. Szóval aludni akart minket a garázsban, ahol tudtuk. Skylerrel össze voltunk zárva a labdák, meztelenül!És hétvégére?Skyler rám nézett undorító petyhüdt hasa fölött."Igen, tudom. Túl sok információ.– Hát, csak azt mondom – nyitotta ki Sky a hűtőt –, más férfiak spermája kiszárad a torkom, bár ha felnyalom a sajátomat, úgy tűnik, ez nem zavar.

De a jó hír az volt, ahogy mondtam a kedves feleségemnek, hogy elértem az alázatosságot... nem árt többet. századi Beauvais-szőnyegén.– Várj, kelj fel!Sikítottam.– Legalább állj be a fürdőkádba, nem?Felálltam és elszaladtam a növekvő pisitócsától, de persze a lánc visszarántott és leestem, pont a káoszban!– Ó, Miss Naomi annyira csalódott lesz bennem, amiért beszennyeztem magam – mondta Skyler remegő alsó ajkával. az autó.És most hétfőig a férfi golyóira voltam mandzsettázva!Legalább a farkam és a golyóim szabadon lógtak a szörnyű fémgyűrűn kívül. Ez a részünk az életben."Hirtelen Sky intett, hogy álljak fel.– Túl sok sört ittam, és ki kell mennem a mosdóba. Együtt sétáltunk a fürdőszobába, a láncunk himbálózott közöttünk. Skyler a fogát csikorgatva térdre rogyott, és persze nekem is le kellett ülnöm.
Készen állok!És évek óta először Gretchen gyönyörűen mosolygott rám. "... És izgalmas, hogy megtiltja, hogy önkielégítést végezzek. és persze én voltam az, aki beszélt Gretchennek a femdom fantáziáimról, ahogy te Naomival, Skylerrel. Mike ekkor lendíteni kezdte a kis fémrudat, ami összeszorította a satut, miközben Gretchen a farkammal játszott.– Nézd, kicsim... elképesztő volt!Mint egy álomban, térdre rogytam, és Skylerrel csókolgatni kezdtük és nyalogattuk Mike hatalmas farkának oldalát. Az ágyékát fogta és nyögött.– Tényleg nem az én hibám, hogy megittad azt a sok sört. Rémülten néztem le, és felfedeztem, hogy egy kis kör alakú gyűrű van a farkam és a golyóim körül, amely körülbelül négy láb hosszúságú lánccal kapcsolódik Skyler tisztasági eszközéhez.
de ekkor Sky Mike-ra nézett, és megkérdezte: – Tehetünk bármit is, hogy a szolgálatodra legyünk, Mester?– Viccelsz, köcsög?– kérdezte Mike csodálkozva.– Nem, Naomi úrnő és Gretchen úrnő megparancsolta, hogy legyünk szolgálatban, amíg távol vannak ezen a hétvégén, és szeretnénk a lehető legsegítőkészebbek lenni. Az én tisztaságomnak két szintje van társkereső oldalak Spanyolországban.

– Akarod, hogy főzzünk neked ebédet, Mester?– kérdezte Skyler, ami kissé irritált.Önkéntesnek kell lennie a szolgálataimon?De kezdtem látni Sky gondolkodásmódját. Tovább térdeltem, fejemet Mike herezacskója alá tettem, és gyengéden a számba vettem, próbálva nem pofázni. Mike elvigyorodott, és lehúzta a nadrágját.– Szívhatod a farkam, ha akarod... Skylerrel együtt töltöd itt a hétvégét."– mondta Gretchen vidáman."Várj... Egyszer tizennyolc órát várakoztat. nem tudnál így körberángatni?– kérdeztem, miközben Skyler táncolni kezdett. Skyler szomorúsága ellenére a rabszolga állapota miatt derűs elfogadás volt a szemében, amit irigyeltem."Tudod, még egy szopást akarok, újra cuccolni akarok, gyorsan!"– mondta Mike, és csettintett az ujjaival.És visszamentünk dolgozni, de ezúttal Mike lobogott, és bár Sky nagyon nyalta és szívta azt a rosszfiút, semmi sem történt."Mi a baj?"– kérdezte Mike dühösen.– Miért nem tudsz leszedni?– Kérem, adjon nekem időt, Mike mester.– mondta kétségbeesetten Skyler, miközben szélesebbre nyitotta a száját, hogy többet fogadjon Mike farkából. Rémülten néztem, ahogy belenyomja a heréimet az asztalra akasztott fém satuba. Néhány perc múlva Skyler rövid szünetet tartott, és levette a felső foglemezét."Ez simább utat biztosít neki."– magyarázta Sky.– Ez nagyszerű, Miles, amíg ez a másik homo a hegyét nyalja, Willya?– kérdezte Mike csukott szemmel, és kétségtelenül elképzelte a Treadway Electronics dögös kancsóját. Istenem, ő tudja, hogyan kell kényelembe helyezni magát, gondoltam, az arcom a magazin mögé rejtve."Miles, kelj fel! Vedd le a ruháidat te is. Egy földalatti újságot vezettem, versenyszerűen szörföztem, és valaha rodeó bohóc voltam.

Annak ellenére, hogy most befektetési bankár voltam, egyetemi koromban meglehetősen hosszú hajú, cserepes balhé voltam, tiltakoztam az apartheid dél-afrikai felszámolásáért, a Nemzetközi Valutaalapon kívüli poklok felemeléséért és hasonlókért. – vicsorgott Gretchen.– Csak én, igaz Miles?Gretchen mögém sétált, és a fenekemet kezdte ütögetni, hogy felkeljek."Felkelni!"Addig csapkodta a fenekemet, amíg újra fel nem keltem.„Mike” – fordult a szobatársamhoz és a volt legjobb barátomhoz: „Hogyan tudjuk elvenni Milesey gondolatait az istenverte ágyékáról?”Valahogy e kérdés után Mike pinceműhelyében kötöttem ki.„Végre megfogadod a tanácsomat” – mondta Mike, miközben megragadta a golyóimat, és felhúzta a munkaasztalához. ez hihetetlen.""Aztán addig húzza és simogatja a farkamat, amíg elég kemény nem leszek, és amikor könyörgök, hogy cuccoljak, visszaveri egy fém vonalzóval, vagy néha egy tövisággal a hátsó udvarból.
Naomi pokollá tenné az életemet, ha megsértem az Iron Maidenjét.– mondta Skyler, és szeretettel megkocogtatta a tisztasági eszközt. Elkezdett felállni a padlóról, és éreztem, hogy húzzák az ágyékomat.

Társkereső oldalak Spanyolországban

TOP