Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
E

lpirult, amikor Shawn kivette a farkát a bokszolóiból, ajkán egy O-forma alakult ki, ahogy a béta előrehajolt és megnyalta a csöpögő hegyét. Egyszer, kétszer, majd háromszor nyelt egyet, mielőtt Dane befejezte, erősen zihált, és a falhoz dőlt.
Shawn halkan felnyögött, fejét az ajtónak támasztva, így Dane könnyen hozzáfért a nyakához. Ez nem volt helyes online társkereső netmamák. Shawn motyogta, és átkarolta Dane nyakát, és odahajolt, hogy még egyszer megcsókolja.

Dane egyik keze Shawn csípőjébe markolt. Shawn a medencéjét a bétájához forgatva megmarkolta Dane haját, és erősebben megcsókolta. Dane-nek fogalma sem volt, mi a fenét csinál. De nem volt ideje levegőhöz jutni, mielőtt Shawn ajka az övére került, és a nyelvük táncolt. Dane keze megcsúszott Shawn inge alatt, ujjai a béta gerincét követték. Shawn vonakodva itta a vizet, és amikor Dane úgy gondolta, hogy elég józan, behúzta szőke bétáját a fürdőszobába. Shawn zihált, amikor Dane apró nyomokat hagyott a bőrén, majd felmordult és egy kicsit hátralökte."Pofa be."Felszisszent, kioldotta a dán övét, és lassan térdre rogyott az alfája előtt. Ez a tény önmagában is elviselhetővé, sőt szinte élvezetessé tette.
Dane nem feltétlenül élvezte, hogy Shawn nyelvén megízlelje saját cuccának keserűségét, de tessék, Shawn nyelve volt a hangos sírás miatt. Ezzel nem viccelt, nyilván azt akarta, hogy Shawn legalább egy kicsit józan legyen. Belépés kérése. Dane végigcsókolta Shawn állkapcsát, majd a szájához nyúlt.

Dane ismét nekilökte Shawnt az ajtónak, és most Shawn ágyékához köszörült. Dane felnyögött, ujjai Shawn hajába gabalyodtak. Hagyjuk Shawnnak a nyelvével felfedezni Dane száját. Dane felnyögött, amikor Shawn kezei haladtak, és megragadta a fenekét a boksznadrág vékony anyagán, mielőtt betolta volna egy istállóba. A dánok térdei megroggyantak, kezei kilőtték előtte a fogást, miközben Shawn tapogatni kezdte a farkát a rövidnadrágon keresztül. Meg akarta állni.
Shawn részeg volt.Észre sem vette, amikor elkezdte lökdösni a csípőjét. Dane félénken megengedte Shawnnak, hogy azt tegye, amit akar. Dane nagy levegőt vett, és ismét nekitámaszkodott az istállónak, nehogy elessen. ***A szerzők megjegyzik: ez a darab jómagam és egy barátom együttműködése volt.a barátom írta az első felét, én pedig a másodikat.

Online társkereső netmamák

TOP