Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
K

ezünk egymás fenekén volt, ő pedig játékosan az enyémre csapott. A táskák be voltak csomagolva, a ruhák szépen el voltak rakva a bőröndökben. Megtettem, amit mondtak, felemeltem a fenekem a levegőbe, és hagytam, hogy tagját az alsó ajkaim közé mozgassa. Mélyeket lélegeztem, mielőtt elhúzódtam és a nyakába merültem, finoman megcsókoltam és megnyaltam a bőrt.– Meg kellene keresztelnünk a kanapét!– mondom hirtelen.– A miénk, és ez csak bebizonyítja, hogy örökre a miénk lesz. Odébb lökött, így a kezemen és a térdemen voltam.– Seggre fel, Pet – mondta nekem, miközben a kezei közé szorította a seggem, és még agresszívebben szorította és dörzsölte őket. Csak hátrébb húzódott, hogy puszit nyomjon a homlokomra és lemosolyogjon rám, én pedig visszamosolyogtam rá, majd a vállára hajtottam a fejem és hagytam, hogy a fáradtság úrrá legyen rajta. A szemeim lehunytak, a szám pedig eltátott, ahogy mozogni kezdett társkereső cartes de visite.
Hosszú volt az út, és bár e-mailben küldött nekem egy térképet, hogy kinyomtassam, csak két dolgot tudtam arról, hogy merre fogok vezetni: távolra és délre. Közelebb bújtam hozzá, ő pedig félig beljebb vitt, hogy lássam a helyet. Ennek ellenére úgy tűnt, hogy még mindig van esély a kihátrálásra, ha túlságosan ideges leszek.

Mindketten hangos felnyögéseket hallattunk, miközben a puncim görcsbe rándult körülötte, és elfoglalta az utolsó darabot is. Felnyögtem, ahogy lassan belém csúszott, le a kemény farka tövéig, és elkezdett ki-be nyomulni belőlem. Kicsúsztam a vezetőülésből beléjük.

Társkereső cartes de visite

TOP