Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
T

alán jövőre, igaz?"A szoba elcsendesedett, és minden kényelmetlenné vált.
Tudnod kell, hogy teljesen őszinte voltam veled, és nem tartottam vissza semmit. Soha nem hagytam fel az önkéntes írással és szerkesztéssel a Közinformációs Irodában, és azt feltételeztem, hogy innen származik az én angyalom érintése. Olyan érzés volt, mintha az egész Bianchi klán ott lenne, hangosan és szeretetteljesen. Egy hétbe telt, mire végre elkezdett ellazulni.
A barátod szereti a vékony lányokat?"– Én, uh, most nem igazán találkozok senkivel."Ó-ho, hallod ezt, Marco? A csinos rendőrhölgy szingli. A legrosszabb az illat. Az írás szórakoztató volt számomra. Kipirult az arc, úgy éreztem, hogy a lehető legrosszabb baklövést követtem el. A gyerekek időszemlélete nem túl pontos. Bianchi feküdt, és majdnem rákényszerített, hogy üljek. Nem ment a fejembe;Tudtam, hogy minden beszéd, amelyen dolgoztam, legalább négy másik ember kezén ment keresztül, mielőtt befejeződött volna. Végtelen vitákat folytatnánk az általa TNS-nek nevezett taktikáról és stratégiáról.

Nem voltam benne biztos, hogy a poligráfos szakértőknek mi közük van a képzésemhez, de ott tartunk. Amint megláttam a kezdeti tudósítást a tévében, a körzetemre siettem.
Olyan érzés volt, mintha a tornyok leomlása után egy örökkévalóságra elveszítettem volna apámat. Mondd meg neki, hogy ha megpróbál megtalálni, megölöm És elmondhatod neki, hogy nem törődöm veled. Ó, nem kellett volna tudnom az új személyazonosságról?Dühösen összeszorította az állkapcsát, és megállt, mielőtt folytatta."Megmutattad, hogy nincs bánatod amiatt, hogy elveszed a lányunkat, megváltoztatod a személyazonosságát és felhasználod a szeretőd pénzét ellenem. Apáról is álmodoznék. Apa erőfeszítései sikeresek voltak. Amikor végre végeztünk, a technikus egyedül hagyott minket a szobában, én pedig zokogni kezdtem. Kibújunk a hajadból. Mi hárman voltunk, újra együtt. Egy évvel az új életünk után, a parkban voltunk, és egy softballt dobálgattunk, amikor megláttunk egy hordozható kisállat-fogadó lakóautót. Eltűnt. Amikor bekopogtattam Marco Bianchi kórházi ajtaján, többen fogadtak, mint amennyit beengedhettek volna a szobában. nos, bármiről, de arra gondoltam, hogy kérdezz meg anyukádról és kettőnkről.

Nem történt semmi baj. Mint a legtöbb gyerek, én is kitartó voltam, és végül visszakaptam magam összekötni a különbségeket. Marco kínos nevetéssel próbálta megtörni a feszültséget.– Nem, szerintem ez nincs benne a kártyákon.Észrevettem a tolószéket a szobában, és azt, ahogy a lábait betakarja a lepedő. Nem akarom elvenni tőled, és te sem szeretnéd, hogy megtegyem. Jason, a srác, akivel találkoztam, február végén visszaköltözött Iowába, így apa volt az egyetlen férfi az életemben.Úgy döntöttünk, hogy korán vacsorázunk a Trattoria L'incontroban, majd elmegyek inni és szórakozni a barátaimmal. Amanda érezte a nyomást, azt az érzést, hogy elmerül a sötétségben, aztán semmi.

összekötni a különbségeket

TOP