Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
a

puncim és a seggem a szádhoz nyomódik, a pisim egyenesen a szádba megy, kicsit megemelem a puncim, hogy a pisim az arcodra és a melledre fröcsköljön, majd beléd őrlődik...lehúzom rólad a nedves bugyimat és bepisilek közvetlenül a szádba, kiveszem az ujjaimat a seggfejedről, tisztára nyalok, majd megfordulok, és mélyen megcsókollak, megkóstolva a saját pisimet és a seggem.
Elkezdek köröket futni a csiklódon a nyelvemmel, miközben az ujjaim megtalálják a seggfejedet, megszívom az ujjamat, becsúsztatom a fenekedbe, egyszerre csúsztatva a nyelvemet benned, érzem az ujjamat és a nyelvemet benned keresztül szamár és punci. mmmm, annyira eláztam, hogy ezt írom, remélem élvezni fogod.akit felizgat attól, hogy bepisil valakit és megkóstoljaelképesztően meleg!bárcsak találnék olyan nőket, akik közvetlenül a számba pisilnek, és könyörögnének, hogy nyaljam meg a seggfejeiket.

Ráteszem az arcom, és elkezdem nyalogatni a puncidat a bugyidon keresztül, miközben te továbbra is pisilsz... Végül ki nem állhatom, kihúzom a bugyimat a seggfejedből, a számba tömöm, és elkezdem szopni, miközben felülök, és az arcodhoz helyezem a puncimat. Lecsatollak és finoman megcsókollak, ahogy még alszol...
Nyögök, és az arcodba marom a seggem, miközben a nyelved nyalogatja a seggfejemet, félretolva a g-t...mmmmm leveszem a telített bugyidat és a számba teszem, felszívom a pisit és a nedvet, a számban tartom, Hozzád fordulok, és a szádhoz hozom, mindketten felszívjuk a vizes bugyidat, és a szádban hagyom, öklendezve. Beléjük nyomom, lökdösve a seggedre és a puncidra, nagyobb nyomást gyakorolok a húgyhólyagodra...
a segged a bugyimmal körülvéve. Lefekszem a puncid elé, az arcom közel hozzá, és nyalok a most már meztelen puncidat, nyalok a csiklónk körül, nyalok a kukucskádnál, igyekszem elkapni az utolsó cseppet.. angellis társkereső chicagóban. Megnyalod a puncimat, és nyelveddel a csiklómon simítod, amitől sikoltozok és nyögök a bugyimba, miközben szívom, visszadugom a bugyimat a nyitott seggfejedbe, és gyorsan újra kihúzom, szétterítem az arcodon és megcsókolom. Látom, hogy ébren vagy, és közeledsz az ágyhoz, rád mosolygok, és elkezdem dörzsölni a gyomrodat, éppen ott, ahol a hólyagod van, emlékeztetve arra, hogy elég rosszul kell pisilned. lejjebb ölelek, ízlelgetem pisilni átázott seggfej, a nyelvem a fenekedbe nyomódik, hogy meghittebben ízlelhessek. Arra ébredsz, hogy az ágyamhoz bilincselve találod magad, a bugyid kivételével meztelen vagy. Megparancsolom, hogy nyald meg a fenekem, miközben visszamászok rád, megragadom a nagyon vizes bugyimat, és elkezdem bedugni a seggfejedbe...érzed, hogy a segged megtelik a bugyimmal, ahogy egy ujjal belém tolom, és belépek.
a számba megy, és nyelek, miközben a nyelvemmel belém kényszerítem a bugyidat... Meztelen vagyok, kivéve a saját bugyim, fehér csipke G. ..fáradtan a hosszú repülés után hazafelé elalszol az autóban.

Angellis társkereső chicagóban

TOP