Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
J

ó lenne újra egy barátom lenni.Ő azonban ott állt, keresztbe font karokkal a melle alatt, és gyilkosságot előrevetítő tekintettel meredt rám fran társkereső danteh. Telt-múlt az idő, de legalább nem emlékszem, mennyi ideig voltam ott.

Nem voltunk olyanok, akiket bárki párnak hívott volna – ehhez ő messze volt a rejtélyes –, de jó néhány éjszakát töltöttünk együtt, és gyakran visszatért többért. Ahelyett, hogy más nehéz feladatot bíztak volna rám, azt mondták, hogy tartsak egy kis szünetet, együnk valamit, és pihenjek. Egy boltíves nyíláson túl voltak a belső kamrák.

Miközben felegyenesedett, és tiszteletteljesen Holainah úrnő felé hajtotta a fejét, oldalt pillantott a férfira a nagy tükör előtt. Az arcom olyan volt, mint a régi történetek hősnőinek egyike, lekerekített és szív alakú, kidomborodó arccal, telt ajkakkal, csak nyomokban duzzogva, és tökéletes kis orral. Férfiként egy egész tányért kitakarítottam volna, ha lehetőségem nyílik rá. Nevetve gyakran kiszemelték a többi nőt (akik valahogy még mindig jó hangulatban voltak több órás munka után), táncoltak velük egy ideig, megkínálták őket néhány falat étellel vagy egy korty borral, majd ismét kirándultak. A körülöttem lévők dudáltak a nevetéstől és itallal kínáltak a csészéjükből, de a részeg bohóckodásuk annyi volt, hogy lelocsoltak borral és beáztatták lógó hajamat. Ez elég volt nekem, és azon vertem, hogy megpróbálok kiszabadulni.
Egy hosszú faragott asztal futott végig a szobában, miközben a falakon lógó ősi portrékról rég halott emberek arcai meredtek le. Ez a kis kitérő értékes percekbe került, és többet harapott a méltóságomból, de nem engedtem, hogy tovább késleltessen.– Szóval a neved Sophie, igaz?Hallottam, hogy valaki azt mondta.– Stephanie!- ugattam, miközben rápördültem.

Amikor a mosási feladatok végre olyan mértékben lelassultak, hogy már nem kellett mindannyiunknak lépést tartania, Holainah úrnő jött, és egyenként átosztott minket más takarítási feladatokra. Vége volt azelőtt, hogy tudtam volna, mi történik. A tükörben gyöngyszemei ​​felém fordultak, és holtan fagytam a nyomomba. Annyira kimerült voltam és kimerültem, hogy eszembe sem jutott, hogy kihasználjam az alkalmat, hogy elcsússzak. Fölötte halványkék üvegből készült díszes rózsaablak volt, amely éterien ragyogott a reggeli napsütésben. Régóta telt el, mióta leküldtek abba a kis pokolba, de végül a friss edények csordogálása lassulni kezdett, és helyükre finom porcelántányérok, ónos tálalótálak és ugyanazok a díszes evőeszközök, amelyek fényezésével foglalkoztam korábban, nap. Elég rossz lett volna, ha bármelyik férfi így megérint, de ez különösen olyan érzést keltett bennem, mintha egy kígyó tekeredne körülöttem. A szolgák itt is szorgoskodtak, virágdíszeket raktak ki és port söpörtek, de a festett egyenruhájuk miatt még jobban rosszul éreztem magam a zord kék ruhámban.

Aki vitt, az nevetett a leghangosabban, különösen, amikor a felfelé tartó fenekemet verni kezdett. A levegő zsíros gőze beteges takaróként tapadt a bőrömre.

Olyan volt, mint valami lehetetlen fantáziaképű nő, aki bármit megtesz tőle, amit akarok – csak ebben az esetben az a képzeletbeli nő valójában én voltam.– Igen, igen, szégyenbe hozol minket, a többieket – mondta Nikelle csípőre tett kézzel, miközben az ég felé nézett."Nem kell beledörzsölni. A nap többi része olyan ködben telt el, amit csak az őrülethez tudtam hasonlítani.Én és Nikelle fáradhatatlanul dolgoztunk egészen délig. gyönyörű vagyok” – motyogtam, miközben végigsimítottam a kezeimet testem furcsa, új körvonalain, hogy lássam, valóban valódiak-e.Éreztem az érintésemet a ruha anyagán keresztül, ahogy a tükör tükröződése is pontosan ugyanezt tette. Nemcsak hogy szemtől-szembe kerültem Sir Ruvanóval, de szót is beszéltem vele, és minden esemény nélkül átéltem.
Megtorpantam, amikor megláttam, hogy Griffith az. Elszántan álltam, és boldogan tapasztaltam, hogy a ruhám jelentősen megszáradt. Gretát és Natalie-t már régen más feladatokra osztották be, így magamra hagytak néhány áldott pillanatra, hogy levegőhöz jussak.
Puha, formás és hajlékony Nikelle volt az egyik legjobb fasz, ami valaha volt. Miután befejezte a nyakába kötést, megigazította a koromfekete zubbonyát és nadrágját, és önelégült mosollyal megvizsgálta tükörképét. Amikor visszatért, amilyen gyorsan csak lehetett, zaklatott voltam. Tudtam, hogy sokáig voltam lent abban a börtönben, de soha nem sejtettem, hogy ilyen késő van. Végül kiküldtek a konyhába, hogy edényeket súroljak.

Csak egy igazi bókot ajánlott nekem?Nehéz volt elképzelni azok után a lekicsinylő dolgok után, amiket mindenki más rám dobált egész délelőtt. Meglepetésemre rájöttem, hogy ez azonban nem ellene irányult, hanem inkább ő.
Kesztyűs ujjának hűvös bőrével az államat érintve felemelte az arcom. Amikor meglátott, hogy belépünk a szobába, enyhe grimasz villant az amúgy csinos arcán, és sietett befejezni egy pár ruha elrendezését az ágy tetején.

Fran társkereső danteh

TOP