Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
M

ég mindig kanálhelyzetben tartottam. Olyan hirtelen történt, hogy másodperceken belül éreztem, ahogy a szúrásom anyám fenekéhez nyomódik. Anélkül, hogy bármiféle irányítást vagy megállítani tudtam volna, a szúróm lassan magára vonta a figyelmet. Szokás szerint anya gondoskodott arról, hogy jól érezzük magunkat.

Foglaltam egy kanapéjegyet.És mindezt az utolsó pillanatig magamban tartottam. Határozottan azt mondtam: "Csak azt mondta, hogy megmostalak. Szóltam a mamámnak, de nem mondott semmit. Nem szeretem a csontvázakat."A lány kacsintva elmosolyodott.– Kíváncsi vagyok, mit szeretsz még.- mosolyogtam vissza ravasz tekintettel.– Ó, szándékomban áll.-mosolyogtam rá.– Te is hiányzol, tudod.– Nem annyira, mint amennyire hiányzol. Nem tudtam, miért tettem ezt, vagy miért éreztem késztetést. Az óráim utolsó hónapja jellemzően tesztelés volt. Egyél jól, és vigyázz magadra helyettem."Amikor letettem a telefont, nagyon dühös voltam amiatt, amit apám tett.

De most, hogy itt van, anyuval akarok élni. Meghaltam volna a zavarba, ha anyám felébredt volna.Álmában megmozdult, és közel tette a tenyerét az erekciómhoz melyik társkereső oldal felel meg nekem.

Semmi másért."A lány belekortyolt az italába. Szerettem volna jobban megismerni. Mindig is különleges érzést keltett bennem. Mivel feladta a karrierjét, hogy vigyázzon rám, a válás után nem volt abban a helyzetben, hogy finanszírozza az iskolai tanulmányaimat, vagy gondoskodjon rólam. Együtt fogunk aludni, ugye? Lebeszéljük magunkat, hogy aludjunk. Ki kellett mennem, és anyával lakni. Én tagadtam.

Melyik társkereső oldal felel meg nekem

TOP