Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
H

angosan becsuktam az ajtót, hogy felkeltsem a figyelmét, miközben megfordultam, nehogy túlságosan megijessze. Mintha ösztönösen tudta volna, mit kell tennie, erősen a fenekemen tartotta a kezét, hogy segítsen gyorsabban meglovagolni, és belém kezdett döfködni párkereső iroda toronto. Fogalma sem volt a szándékaimról, a gyerek pokolian ideges volt, de világossá akartam tenni, mit akarok."Ez nagy?"nem válaszolt, de addigra már késő volt visszafordulni.
Egyidejűleg a kezemmel simogattam, és a számat a farkán kezdtem mozgatni, gyorsan és erősen szoptatva.Úgy tűnt, egyre magabiztosabb lett, ahogy megragadta a hajamat, és nagyobb lélegzetet vett az élvezettől, és enyhén a számba kezdett, amit imádnivalónak tartottam. Egyre frusztráltabb voltam, mind vele, mind szexuálisan, és ez késztetett arra, hogy a kezembe vegyem a dolgokat, amikor a tökéletes lehetőség adódott. Finoman duci volt, széles vállú, hosszú, sötét haja volt – ezt imádom egy férfiban;korán túl a legaranyosabb mosolya és jó humora volt;Alapvetően őrülten vágytam rá, és nem szégyelltem megmutatni. Hamarosan elkezdtem lassan fel-le mozogni a farkán, nagy részét mindig magamban tartva, végül a kellemetlenség elhalványult, és az örömöm növekedett. Ezt mindenáron éreznem kellett magamban, és már a gondolattól is éreztem, ahogy a puncim átnedvesedik. belém pumpált.
A kezem a nadrágja dudorához ment, hogy még mindig keménynek és nagyobbnak éreztem magam, mint gondoltam, amikor megláttam az ajtóban. csak adj egy percet.. szinglik körülöttem helyi társkereső. Amikor kijöttem, már elment, de tudtam, hogy az imént átélt élmények után a 18 éves cukim biztosan vissza fog térni még többet.
Közeli barátok lettünk, és idővel egyre több időt hagyott itt tölteni az öccse. Leszálltam róla, és mondtam neki, hogy vegye le az ingét, majd lassan, szándékosan levettem a rövidnadrágomat a seggemmel, így láthatta a szép alakú, puha szamárarcomat, és lehajoltam, hogy megnézzem punci. Olyan nagy volt a farka, hogy teljesen betöltött. Hihetetlen gyengédséggel és remegő kézzel tette, én pedig levettem magamról a melltartómat, hogy felfedjem előtte a nagy, puha melleimet."Azt hiszed, tudna játszani a mellbimbóimmal? Nedves leszek tőle."Felelte izgatottan, anélkül, hogy levette volna a szemét a mellemről, először megfogta a kezével, majd megcsípte és megdörzsölte a kis, rózsaszín mellbimbóimat, végül a szájába vette, hogy nyaljon, szopjon és csókoljon.

Párkereső iroda toronto

TOP