Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
-

kezdte.

Bruna kiszúrta Ricardo magas, hajlékony testét, amikor közelebb értek, és látta, ahogy elsodorja sűrű fekete haja tincsét a szemétől. Felemelte a karját a levegőbe, miközben Ricardo és Luís a fejére emelték az ingét, hogy felfedjék kicsi, kócos melleit szinglik körülöttem helyi társkereső. Bruna érezte, hogy Ricardo cumicseppjei a nyelvét érik, míg mások az ajkán és az állán csordogáltak.
Londrinában fiatal felnőttek generációi használták mindenféle kikapcsolódásra, de manapság Bruna és barátai itt hívtak haza. Kövér farkában még mindig csillogott a nyála, miközben Bruna rózsaszín punci ajkaihoz dörzsölte a fejét, és előre elkeveredett a levével, miközben a teste kissé megremegett az érintésétől.
Mostanra Fabio kissé lelassult, így Bruna képes volt Luís farkát a tátongó szája felé fordítani, és érezni tudta a vastag vastag szájának minden cseppjét a meleg szájában. Bruna felnézett, és még mindig szinte mániákusan vigyorgott, miközben ujjai a nedvesítő punciját kezdték felfedezni. Néhány perccel később Fabio azt válaszolta, hogy igen kicsim!Felveszlek. Szeme becsukódott, miközben szopta, érezte, hogy barátja megkeményedik az ajkában, ahogy kezei hátravonaglik Ricardo testén, egyikük most a farkának tövét fogja, a másik pedig a golyóit. Imádom ezt a történetet arról, hogyan veszíti el magát három sráccal!Nagyon élvezetes történet, nem húzódott el, mint sokan jó társkereső alkalmazások játékosok számára. A farkadra fogok cumizni – zihálta, haját a homlokához simította az izzadság, és Ricardo csilingelő cseppjei végigfolytak az arcán. Annyira elragadta a pillanat, hogy összerezzent, ahogy megérezte, hogy egy kéz a vállánál simogatta a bal karját. A városon és a Ribeirão do Cambén áthaladó közúti hídon átsétálva Bruna kinézett a nap csillogó tükröződéseire a vízen.
Az egész elmosódott volt a fiatal hölgy számára, ahogy tehetséges nyelve a csípőjüknek csapódott, és fel-alá szaladgált a nyelükön, miközben mindegyiket egyre mélyebbre és mélyebbre vette meleg szájában, miközben a nyál és az előcukor csorgott az állán.

Szinglik körülöttem helyi társkereső

TOP